Αθλητισμός

ΑΕΚ: Η πρόταση που περίμενε ο Ολιβέιρα

ΑΕΚ: Η πρόταση που περίμενε ο Ολιβέιρα
ΑΕΚ: H ομάδα θέλει τον Ολιβέιρα, αλλά με συγκεκριμένα δεδομένα.

H ΑΕΚ βλέπει στο πρόσωπο του Ολιβέιρα μία πολύ ποιοτική λύση για τη γραμμή κρούσης και του έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του. Σε πρώτη φάση ο παίκτης έδειξε αρνητικός. Από την άλλη η Ένωση δεν δείχνει διάθεση να ανέβει. Θέλει τον Ολιβέιρα, αλλά με συγκεκριμένα δεδομένα.

Η πρόταση ανανέωσης έχει κατατεθεί και στο Νέλσον Ολιβέιρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SPORT24 η ΑΕΚ προσφέρει στον Πορτογάλο επιθετικό 500.000 ευρώ λιγότερα το χρόνο από αυτά που λαμβάνει βάση της υπάρχουσας συμφωνίας, δηλαδή του προτείνει συνολικό ψαλίδι ενός εκατομμυρίου ευρώ σε ορίζοντα δύο ετών.

Τη στιγμή που πρώτος σκόρερ της ομάδας Καρίμ Ανσαριφάρντ αμείβεται με 500.000 ευρώ το χρόνο, η ΑΕΚ δεν μπορεί να αφήσει να υπάρχει τόσο μεγάλη απόσταση με τον Ολιβέιρα στον οποίον έχει προτείνει συνεργασία για επιπλέον δύο χρόνια με 700.000 ευρώ ετησίως. Αν τελικά υπάρχει αίσιο τέλος και με τις δύο υποθέσεις, τότε ο Πορτογάλος θα έρθει πολύ πιο κοντά στα χρήματα με τα οποία έχει συμφωνήσει να παίζει στην ΑΕΚ ο Ανσαριφάρντ, ενώ ο Λiβάγια θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, μία απαίτηση που είχε εξαρχής από την κιτρινόμαυρη διοίκηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments