Αθλητισμός

Θοδωρής Ζαγοράκης: Έχει τη στήριξη του “big 4” για την ΕΠΟ

Θοδωρής Ζαγοράκης: Έχει τη στήριξη του “big 4” για την ΕΠΟ
Θοδωρής Ζαγοράκης: Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής είναι ο εκλεκτός για την προεδρία της ΕΠΟ.

Η κουβέντα για τις εκλογές στην ΕΠΟ έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό. Η θητεία του Βαγγέλη Γραμμένου ολοκληρώνεται και δύσκολα θα μπορείς να επανεκλεγεί ακόμα και αν κατέβει στις εκλογές. Μπορεί στην αρχή να είχε τη στήριξη των περισσότερων ομάδων, αλλά πλέον αυτό έχει αλλάξει. Στο Μέγαρο Μαξίμου θα ήθελαν να υπάρχει ηρεμία στο χώρο του ποδοσφαίρου και έτσι προκρίνεται μια λύση κοινής αποδοχής από τους μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τον τελευταίο καιρό το όνομα του Θοδωρή Ζαγοράκη παίζει όλο και περισσότερο για την θέση του προέδρου της ΕΠΟ. Σύμφωνα με τη “Live Sport” ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον άλλοτε αρχηγό της Εθνικής ομάδας και τον ενημέρωσε ότι έχει τη συναίνεση των “Big 4” προκειμένου να κατέβει ως υποψήφιος κοινής αποδοχής για την προεδρία της ΕΠΟ.

Ο πρωθυπουργός επέλεξε τον παλαίμαχο άσο για την επόμενη μέρα της ομοσπονδίας, στην προοπτική μίας γενικότερης αλλαγής στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στη συζήτηση που έγινε την περασμένη εβδομάδα, συμμετείχε και ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης. Για να ολοκληρωθεί πάντως η συμφωνία, θα πρέπει να γίνει συζήτηση και για τα μέλη που θα απαρτίζουν το επόμενο Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Πότε θα γίνουν οι εκλογές

Η 19η Φεβρουαρίου είναι η νέα ημερομηνία κατά την οποία προγραμματίζονται να διενεργηθούν οι αρχαιρεσίες στην ΕΠΟ, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε η Εκτελεστική Επιτροπή της ομοσπονδίας στη σημερινή της συνεδρίαση. Οι εκλογές της ΕΠΟ έχουν αναβληθεί ήδη αρκετές φορές και τώρα ήταν προγραμματισμένες για αύριο, Τρίτη 19 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, εξακολουθούν να ισχύουν, τόσο η απαγόρευση τέλεσης συνεδρίων, όσο και η μετακίνηση από Νομό σε Νομό, γεγονός που κατέστησε ανέφικτη για ακόμη μία φορά την διενέργεια των αρχαιρεσιών. Νέα ημερομηνία, λοιπόν σύμφωνα με τον sportfm, η 19η Φεβρουαρίου, με τα μέλη της ΕΠΟ να αισιοδοξούν ότι μέχρι τότε θα έχουν αρθεί οι απαγορεύσεις λόγω της πανδημίας. Μοναδικός υποψήφιος για την προεδρεία της ομοσπονδίας παραμένει ως τώρα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments