Video

Ελίφ επεισόδιο 760: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 20/01 – Η Ελίφ βλέπει τη μητέρα της

Ελίφ επεισόδιο 760: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 20/01 – Η Ελίφ βλέπει τη μητέρα της
Ελίφ επεισόδιο 760: Η Χουμεϊρά μιλάει στην Παρλά για το μωρό αλλά εκείνη βαριέται και δεν ενδιαφέρεται για τη χαρά της φίλης της αλλά μόνο για τα προσωπικά της ζητήματα.

Η Μπιρτσέ μαθαίνει για μια έκθεση στο Μιλάνο και ονειρεύεται να πάει αλλά δεν ξέρει αν η εταιρία θα την επιλέξει. Θέλει να μιλήσει στον Γιουνούς σχετικά αλλά διστάζει. Ο Γιουνούς μιλάει στον Κερέμ για την έκθεση στο Μιλάνο και θεωρεί πως θα ήταν ένα καλό διάλλειμα αυτό για τον φίλο του αλλά ο Κερέμ δεν θέλει να πάει. Ο Γιουνούς καταλαβαίνει πως δεν θέλει να πάει γιατί είναι ακόμα λυπημένος και σκέφτεται μόνο τη Ρεϊχάν.

Ο Ταρίκ δεν θέλει και εκείνος να πάει στο Μιλάνο και θεωρεί πως πρέπει να πάει ο Κερέμ. Έτσι εκείνος θα είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει στην εταιρία για μια εβδομάδα. Η Ελίφ βλέπει τηλεόραση και ένας δημοσιογράφος κάνει ερωτήσεις σε πολίτες στο δρόμο. Στο πλάνο φαίνεται για λίγο η Μελέκ και η Ελίφ τρελαίνεται από χαρά όταν βλέπει τη μητέρα της. Θέλει να πάει να τη βρει αλλά δεν λέει τίποτα στη Βιλντάν. Ο Ταρίκ καταφέρνει να πείσει τον Κερέμ πως για το καλό της εταιρίας πρέπει να πάει στην έκθεση στο Μιλάνο.

Η Ελίφ προσπαθεί να το σκάσει αλλά η Βιλντάν την εμποδίζει και την κλειδώνει στο δωμάτιο της. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο γραφείο της Ράνα και εκείνη τον υποδέχεται ψυχρά. Είναι θυμωμένη επειδή ακύρωσε το δείπνο τους και αυτό δεν μπορεί να το ανεχθεί άλλο. Ο Ταρίκ δεν θέλει να χωρίσουν αλλά η Ράνα δείχνει αποφασισμένη. Ο Κερέμ ανακοινώνει στον Γιουνούς την απόφαση του να πάει στο Μιλάνο και εκείνος χαίρεται. Η Μπιρτσέ αναρωτιέται αν θα πάει και εκείνη στο Μιλάνο αλλά δεν τολμάει να ρωτήσει.

Η Χουμεϊρά μιλάει στην Παρλά για το μωρό αλλά εκείνη βαριέται και δεν ενδιαφέρεται για τη χαρά της φίλης της αλλά μόνο για τα προσωπικά της ζητήματα. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα αλλά εκείνη δεν του ανοίγει και ο Ταρίκ της λέει πως δεν θα φύγει αν δεν τη δει. Η Ράνα το απολαμβάνει και περιμένει να δει τι θα κάνει ο Ταρίκ. Η Χουμεϊρά ζητάει από τη Γιλντίζ να ετοιμάσει το αγαπημένο φαγητό του Ταρίκ για το δείπνο.

Στο προηγούμενο:

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments