Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [20/01/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [20/01/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [20/01/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Τετάρτη [20/01/21].

Κριός

Σήμερα υπάρχει μια σύγχυση στις στενές προσωπικές σας σχέσεις. Δεν είστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια σχετικά με ένα σχέδιο ή κάποιο εγχείρημα που εσείς και ένα αγαπημένο σας πρόσωπο σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη. Θα εξετάσετε αργότερα τις λεπτομέρειες.

Ταύρος 

Η ενέργεια της σημερινής μέρας δημιουργεί την ευκαιρία να κινηθείτε σε νέους κύκλους και να κάνετε μερικούς διαφορετικούς φίλους, ειδικά αν ψάχνετε για σχέση. Αλλά θα πρέπει να είστε λίγο πιο τολμηροί και επίσης να σταματήσετε να ανησυχείτε ότι μπορεί να κάνετε λάθος εντύπωση. Εάν μπορείτε να εστιάσετε στα θετικά σας σημεία, αντί να ασχολείστε με τα μειονεκτήματά σας, θα έχετε περισσότερη επιτυχία.

Δίδυμοι

Η σημερινή μέρα ευνοεί τον έρωτα. Από την ώρα που ξυπνάτε, εκπλήσσετε τον/την αγαπημένο/η σας με γλυκιές χειρονομίες και όμορφα δώρα. Μπορεί να αγοράσετε κάτι που θα τον/την ενθουσιάσει. Το θα λέγατε για ένα έργο τέχνης, κατά προτίμηση γλυπτό; Δημιουργήστε την ανάλογη ρομαντική ατμόσφαιρα και προσφέρετέ το.

Καρκίνος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας φέρνει ένα άγγιγμα φαντασίας στην ερωτική σας ζωή. Θα αφήσετε πίσω σας τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίσατε πρόσφατα και θα επικεντρωθείτε στο να χαλαρώσετε και να περάσετε καλά με το ταίρι σας. Εάν πρόκειται να βγείτε κάποιο ραντεβού, αφεθείτε στον ρομαντισμό και μην ασχολείστε με το τι θα γίνει αύριο.

Λέων 

Εάν σκέφτεστε να κάνετε την κίνησή σας προς κάποιο συγκεκριμένο άτομο, καλό θα ήταν να κάνετε πρώτα μια αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση και στη προσέγγισή σας. Όσο πιο μυστηριώδεις φανείτε, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε.

Παρθένος

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις σχέσεις. Ίσως αναρωτιέστε τι έχει στο μυαλό του/της ο/η αγαπημένος/η σας, καθώς φαίνεται σαν να μην μπορεί να αποφασίσει τι θα κάνει. Αν αυτό σας ενοχλεί, δεν θα κάνετε τίποτα αν κρατάτε μούτρα, Συζητήστε το. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να επιλύσετε το πρόβλημα.

Ζυγός 

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε το επόμενο βήμα στην σχέση σας. Στην αρχή θα υπάρξει κάποια αναστάτωση, καθώς ο καθένας από εσάς έχει διαφορετικά κίνητρα και σχέδια. Αν όμως επιμείνετε, θα διαπιστώσετε ότι οι διαφορές μεταξύ σας σας φέρνουν πιο κοντά.

Σκορπιός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό ευνοεί κάποιο ραντεβού που θα βγείτε σήμερα. Αυτό που σας μπλοκάρει είναι το σημείο που πρέπει να ανταποδώσετε την έκφραση των συναισθημάτων του συγκεκριμένου ατόμου. Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια πραγματική σχέση, θα πρέπει να ξεπεράσετε τις αναστολές σας.

Τοξότης 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να δείτε την ερωτική σας ζωή από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Από τη μία πλευρά, είστε πρόθυμοι να κερδίσετε αυτό το ξεχωριστό άτομο και θέλετε να βγείτε μαζί του. Από την άλλη, συγκρατείστε από φόβο μην κάνετε άλλο ένα λάθος και πληγωθείτε ξανά. Ακούστε την καρδιά σας και όχι το μυαλό σας.

Αιγόκερως

Μην ανησυχείτε τόσο για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσάς. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό φέρνει κάποιο είδος σύγκρουσης ανάμεσα σε εσάς και το ερωτικό σας ενδιαφέρον, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η σχέση σας είναι κακή ή ότι φτάνει στο τέλος της. Απλά θα πρέπει να συμβιβαστείτε σε ορισμένα θέματα ή να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε.

Υδροχόος

Δεν μπορείτε με τίποτα να αποφασίσετε τι πρέπει να κάνετε, ειδικά καθώς γνωρίζετε ότι αυτό θα ξεκινήσει έναν εντελώς νέο κύκλο στην σχέση σας. Μια ενοχλητική λεπτομέρεια σας εμποδίζει να πάρετε το ρίσκο και να εκφράσετε ξεκάθαρα πώς αισθάνεστε.

Ιχθύες

Είναι δύσκολο για εσάς να καταλάβετε τι συμβαίνει τώρα. Αισθανόσασταν ιδιαίτερα ασφαλείς στην σχέση σας και ιδιαίτερα συνδεδεμένοι με το ταίρι σας. Σήμερα, όμως, έχετε την εντύπωση ότι κάτι έχει αλλάξει, παρόλο που δεν μπορείτε να καταλάβετε ακριβώς τι είναι αυτό. Να έχετε πίστη.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments