Αθλητισμός

Κάιπερς Ολυμπιακός: Μεγάλο ενδιαφέρον από ομάδες του Βελγίου και της Ολλανδίας

Κάιπερς Ολυμπιακός: Μεγάλο ενδιαφέρον από ομάδες του Βελγίου και της Ολλανδίας
Κάιπερς Ολυμπιακός: Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» αποτελεί στόχο για αρκετές ομάδες.

Ο Ούγκο Κάιπερς έχει αποφασιστεί ότι θα φύγει από τον Ολυμπιακό για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Από ό, τι φαίνεται υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον επιθετικό των «ερυθρόλευκων» από Βέλγιο και Ολλανδία, ενώ ενδιαφέρθηκε για αυτόν η Χιχόν, αλλά δεν προχώρησε η μετακίνησή του.

Το «Φως των Σπορ» γράφει: «Περιζήτητος είναι ο Ούγκο Κάιπερς σε ομάδες του Βελγίου και της Ολλανδίας, με τον Ολυμπιακό να έχει κύριο στόχο τη δυνατότητα του παίκτη του να πάει σε ένα κλαμπ με εγγυημένο χρόνο συμμετοχής, αλλά φυσικά και τους οικονομικούς όρους.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον της Χιχόν για τον παίκτη, στην Ισπανία έγραψαν ότι η ομάδα που έχει για βασικό έναν πρώην “ερυθρόλευκο”, τον Ούρος Τζόρτζεβιτς, χρειάζεται έναν φορ έτοιμο για να παίξει απευθείας. Και έκριναν ότι ο Κάιπερς δεν είναι έτοιμος, λέγοντας ότι “δεν θα κάνουμε μεταγραφή, απλά για να κάνουμε”. Άλλες πηγές, πάντως, αναφέρουν ότι το “στοπ” μπήκε από τον Ολυμπιακό…».

Μερικά λόγια για τον Κάιπερς

Ο Ούγκο Κάιπερς είναι Βέλγος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο Κάιπερς είναι γεννημένος στις 7 Φεβρουαρίου 1997 στο Βέλγιο. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σταντάρ Λιέγης. Με την πρώτη ομάδα του συλλόγου αγωνίστηκε μόλις μια φορά. Τη σεζόν 2016-17 παραχωρήθηκε δανεικός στην Σεραίν πραγματοποιώντας 19 συμμετοχές και έξι γκολ. Στη συνέχεια έμεινε ελεύθερος και ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Εργοτέλη.

Στην Κρήτη αγωνίστηκε μόλις μια σεζόν,αλλά ήταν εξαιρετικός. Σε 28 παιχνίδια βρήκα δίχτυα 22 φορές. Αυτές του οι εμφανίσεις τράβηξαν το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Στο τέλος της χρονιάς η ΑΕΚ πλήρωσε τη ρήτρα του ποδοσφαιριστή και όλα έδειχναν ότι η μεταγραφή δεν μπορεί να χαλάσει. Ωστόσο ο ίδιος δεν τα βρήκε ποτέ με την Ένωση. Αυτή του η αντίδραση τον έφερε σε ρήξη με την ομάδα του με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για ένα χρόνο. svg%3E

Η ελευθερία και ο Ολυμπιακός

Τελικά το καλοκαίρι του 2019 έμεινε ελεύθερος και συνέχισε την καριέρα του στον . Ο Πέδρο Μαρτίνς τον πήρε μαζί του στην προετοιμασία, αλλά σύντομα έκρινε ότι δεν είναι έτοιμος. Τελικά λίγες μέρες αργότερα παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Αζαξιό που παίζει στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στην Γαλλία.

  • Αγωνίστηκε με την Εθνική Βελγίου U19 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19 του 2016.
  • Έπαιξε και στους τρεις αγώνες του Ελίτ γύρου της διοργάνωσης, σκοράροντας ένα γκολ εναντίον της Βουλγαρίας, στο μοναδικό αγώνα που ξεκίνησε βασικός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments