Αθλητισμός

Κωνσταντόπουλος ΑΕΚ: Αρέσει στην Ένωση ο παίκτης, αλλά υπάρχει το εμπόδιο του Ολυμπιακού

Κωνσταντόπουλος ΑΕΚ: Αρέσει στην Ένωση ο παίκτης, αλλά υπάρχει το εμπόδιο του Ολυμπιακού
Κωνσταντόπουλος ΑΕΚ: Ο νεαρός υψηλόσωμος αμυντικός αρέσει στην Ένωση, αλλά όχι μόνο σε αυτή.

Ο αμυντικός του Παναιτωλικού, Απόστολος Κωνσταντόπουλος κάνει «γκελ» σε πολλές ομάδες. Ανάμεσά τους είναι τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Ολυμπιακός. Το ενδιαφέρον της Ένωσης φαίνεται να προέκυψε αργότερα, αλλά υπάρχει. Σε αυτή τη «μάχη» που αναμένεται να δούμε αναφέρεται η εφημερίδα Sportday.

Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Στον Μελισσανίδη αρέσει πλέον και ο Κωνσταντόπουλος. Ναι, ο ίδιος παίκτης που τσεκάρεται και από τον Ολυμπιακό. Το παρελθόν έχει αποδείξει ότι όταν μπαίνουν στην κούρσα ποδοσφαιριστή η ΑΕΚ και ένας εκ των Ολυμπιακού ή ΠΑΟΚ, οι «κιτρινόμαυροι» χάνουν. Εκτός και αν τους επιλέξει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όπως έπραξε για παράδειγμα ο Αλμπάνης.

Ή στο παρελθόν ο Μπακασέτας. Μόνο με τον Μπάρκα έκανε την υπέρβαση ο Μελισσανίδης, αλλά εκεί είχε τους λόγους του και γι’αυτό απλά ρώτησε τον Σπανό «πόσα θέλεις». Τι θα πράξει για τον Κωνσταντόπουλο; Ακόμα δεν έχει αποφασίσει. Αλλά η στάση του εξαρτάται και από την πρόοδο του Σβάρνα, για τον οποίον σας έχω πει ότι θέλει να τον πουλήσει στο εξωτερικό».

Να σημειώσουμε ότι ο Κωνσταντόπουλος έχει φέτος 16 συμμετοχές με τον Παναιτωλικό στη Super League, ενώ πέρσι είχε μόνο 3 (είχε πετύχει και ένα γκολ). Ο 18χρονος άσος έχει όλα τα φόντα να αγωνιστεί σε μεγαλύτερη ομάδα, ειδικά αν του δοθεί η απαραίτητη προσοχή και έχει χώρο να δείξει το ταλέντο του.

Τώρα, σε ποια ομάδα θα καταλήξει; Αυτό παραμένει ερωτηματικό και ίσως να μην δοθεί η απάντηση μέσα στον Ιανουάριο, καθώς οι μέρες για να λήξει η μεταγραφική περίοδος λιγοστεύουν.

Να θυμίσουμε, πάντως, ότι στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού είχε μπει στο ματς των «ερυθρόλευκων» με τον Παναιτωλικό.Το «Φως των Σπορ» είχε γράψει τότε ότι η εμφάνιση του Κωνσταντόπουλου στο ματς με τον Ολυμπιακό έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους του Πειραιά. «Μπορεί να είχε προβλήματα στην αντιμετώπιση του Βαλμπουενά καθώς δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην ασίστ του Γάλλου προς τον Ελ Αραμπί, ενώ τον «έχασε» και στην τελευταία φάση (όταν και θα έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη για το φάουλ σε βάρος του), όμως ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος ήταν από τους κορυφαίους του Παναιτωλικού στο πρόσφατο ματς με τον Ολυμπιακό. Και σαφέστατα ήταν κάτι που έκανε τους Πειραιώτες να παρακολουθούν με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον την πρόοδο του νεαρού στόπερ», σημείωνε η καθημερινή αθλητική εφημερίδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments