Αθλητισμός

Μήτρογλου Μαρσέιγ: Τι ισχύει για τον Έλληνα διεθνή

Μήτρογλου Μαρσέιγ: Τι ισχύει για τον Έλληνα διεθνή
Μήτρογλου Μαρσέιγ: Απομένουν μήνες από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Ο Κώστας Μήτρογλου, ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για την Αϊντχόφεν, ακούει το όνομά του να «παίζει» πολύ το τελευταίο διάστημα.

Αρχικά να θυμίσουμε πως στις 31 Αυγούστου 2017, κατά τις τελευταίες ώρες της θερινής μεταγραφικής περιόδου, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τεσσάρων ετών με την Ολιμπίκ Μαρσέιγ. Το κόστος της μεταγραφής του ήταν εκατομμυρίων ευρώ αν και η γαλλική ομάδα αγόρασε μόνο το 50 % επί του συνόλου των δικαιωμάτων του.

Με τα χρώματά της αγωνίστηκε στον τελικό του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ 2017 με 2018 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου είχε δοκάρι. Ωστόσο, τον Ιανουάριο του 2019 παραχωρήθηκε δανεικός στην τουρκική Γαλατασαράι για έξι μήνες και για την περίοδο 2019 με 2020 δόθηκε και πάλι ως δανεικός στην ολλανδική Αϊντχόφεν.

Τώρα, απομένουν μήνες από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του Μήτρογλου στη Μαρσέιγ. «Και ο Καρυπίδης επέστρεψε. Πιο συγκεκριμένα αυτή τη φορά. Πιο έγκαιρα. Πιο επίμονα. Και με μεγαλύτερη ελπίδα», σύμφωνα με δημοσίευμα από τη SPORTIME. Και το πλαίσιο της προσέγγισης δεν το άλλαξε καθώς πόνταρε στο θυμικό, στην επιθυμία του «Μητρογκόλ» να παίξει ξανά ποδόσφαιρο. Φαίνεται πως πόνταρε στο ότι πλέον το οικονομικό δεν έχει πρωτεύοντα ρόλο στις επιλογές του.

Η αλήθεια είναι πως κάτι περισσότερο δεν θα μπορούσε να κάνει. Επίσης όμως, «είναι αλήθεια ότι το 1,5 εκατομμύριο ευρώ που έχει να παίρνει ο Έλληνας επιθετικός ως το καλοκαίρι, δεν είναι ποσό που ελαφρά την καρδία χαρίζεις, αποδεχόμενος πρόταση, για το ίδιο διάστημα, στο 1/5 αυτού του ποσού, στην καλύτερη. Βέβαια, ποτέ μην λες ποτέ. Ειδικά πλέον», συνεχίζει το ίδιο δημοσίευμα.

Από την άλλη, σύμφωνα με τη LiveSport, ο επιθετικός της Μαρσέιγ είναι έτοιμος για επαναπατρισμό, αφού τα έχει βρει με τους «κιτρινόμαυρους». Έτσι, το μόνο που απομένει είναι να λύσει το συμβόλαιό του με τον γαλλικό σύλλογο.

Τον δρόμο για την υπόθεση «Μήτρογλου» άνοιξε η οικονομική διαφορά που δημιουργήθηκε με τον Αστέρα Τρίπολης για τον Τζερόνιμο Μπαράλες.

Οι δύο πλευρές είχαν επαφές για τη μεταγραφή του Αργεντινού αν και το θέμα «χάλασε» στο ποσό που ζήτησαν οι Αρκάδες με τα 350.000 ευρώ. Ο Άρης προσέφερε λιγότερα, με αποτέλεσμα να μην βρεθεί επαφή και να προτιμηθεί η περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου για ενίσχυση στην κορυφή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments