Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Αυτούς τους παίκτες θα ζητήσει ο Πορτογάλος

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Αυτούς τους παίκτες θα ζητήσει ο Πορτογάλος
Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να δώσει τις εισηγήσεις του στην διοίκηση του συλλόγου.

Πριν λίγες ημέρες λήφθηκε η απόφαση για την περεταίρω ενίσχυση του Ολυμπιακού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Το τεχνικό τιμ της ομάδας κατέληξε ότι πρέπει να αποκτηθεί ένας παίκτης για τα άκρα της επίθεσης και ένας για το δεξί άκρο της άμυνας. Έκτοτε προτάθηκαν πολλά ονόματα στους “ερυθρόλευκους”. Κάποια από αυτά όντως απασχολούν την ομάδα, ενώ ορισμένες περιπτώσεις δεν είναι τίποτα παραπάνω από φήμες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα συναντηθεί σήμερα με τους ανθρώπους της ομάδας για να μιλήσουν για τα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν. Φυσικά στο τραπέζι θα πέσουν ονόματα για τη θέση του εξτρέμ και του δεξιού μπακ. Μάλιστα το ρεπορτάζ του “πρωταθλητή” αναφέρει ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα ζητήσει συγκεκριμένα ονόματα για να γίνει προσπάθεια για την απόκτησή τους. Ωστόσο για την ώρα δεν έχουν διαρρεύσει αυτά τα ονόματα.

Μαρτίνς: «Πολλοί παίκτες φώναξαν παρών»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ύστερα από τη νίκη των Πειραιωτών κόντρα στον Παναιτωλικό (3-0) έμεινε ικανοποιημένος με το παιχνίδι που έδωσαν όλοι οι παίκτες του. Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της Cosmote: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, είχαμε σοβαρό πνεύμα, ανταγωνιστικότητα και θέληση στο παιχνίδι. Έπαιξαν παίκτες με λίγα λεπτά συμμετοχής και πολλοί φώναξαν παρών, είμαι εδώ και θέλω να διεκδικήσω θέση στην ενδεκάδα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, δείξαμε θέληση και σοβαρότητα σε όλο το παιχνίδι. Είχαμε απίστευτη συμπεριφορά, μπορεί το αποτέλεσμα να φαίνεται εύκολο αλλά εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο» , ανέφερε αρχικά.

Για το ποιους ποδοσφαιριστές ξεχώρισε σήμερα: «Συνολικά είμαι ικανοποιημένος από όλους, ο Αβραάμ έκανε μια υπέροχη εμφάνιση σήμερα, είναι ο μεγάλος μας αρχηγός, είμαι επίσης πολύ ικανοποιημένος από τον Ανδρούτσο και τον Χολέμπας, από όλα την ομάδα γενικά. Έπαιξε παίκτες με λίγο χρόνο και χωρίς αγωνιστικό ρυθμό, ήμασταν συμπαγείς και είμαι ευχαριστημένος από όλους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments