Αθλητισμός

Σωκράτης Παπασταθόπουλος Ολυμπιακός: Επιμένει για τον διεθνή αμυντικό

Σωκράτης Παπασταθόπουλος Ολυμπιακός: Επιμένει για τον διεθνή αμυντικό
Σωκράτης Παπασταθόπουλος Ολυμπιακός: Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του πρώην αρχηγού της Εθνικής.

Πριν από λίγες ημέρες ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έμεινε επίσημα ελεύθερος από την Άρσεναλ. Ο έμπειρος στόπερ μπορεί πλέον να διαπραγματευτεί μόνος του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και για την ώρα οι μνηστήρες είναι αρκετοί. Ομάδες από την Ιταλία και την Ισπανία έχουν δείξει ζεστό ενδιαφέρον. Την ίδια στιγμή ΑΕΚ και Ολυμπιακός παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις καθώς δεν είναι καθόλου αρνητικοί στο ενδεχόμενο να τον φέρουν στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τη το “Φως των Σπορ” ο Ολυμπιακός δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του πρώην αρχηγού της Εθνικής παρά τις διαψεύσεις από την πλευρά της ΠΑΕ. Αυτό υποστηρίζουν και τα Ιταλικά ΜΜΕ που παρουσιάζουν τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στο κόλπο της απόκτησης του μετά το πρόσφατο “όχι” του έμπειρου στόπερ στην Λάτσιο. Από την πλευρά του ο τεχνικός των Λατσιάλι, Σιμόνε Ιντζάγκι, παραδέχθηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Τι αναφέρουν τα ΜΜΕ της ΑΕΚ για Σωκράτη

Την ίδια ώρα τα ΜΜΕ που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ αναφέρουν ότι η Ένωση δεν έχει εγκαταλείψει εντελώς την περίπτωση του έμπειρου στόπερ. Αντίθετα, σύμφωνα με την Sproday, έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτησή του αλλά και πάλι έλαβε αρνητική απάντηση από τον Σωκράτη. Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Σαφώς, η επιθυμία για την επιστροφή του διεθνούς Ελληνα στόπερ είναι πολύ μεγαλύτερη, λόγω της φιλίας που διατηρεί με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ Παναγιώτη Κονέ, αλλά και επειδή ο ίδιος δεν είναι υπέρμαχος της επιστροφής του Βόσνιου, τον οποίο έχει ζήσει στο περιβάλλον της ομάδας και ξέρει καλά. Γι αυτό και η «Ενωση» επανήλθε με πολύ βελτιωμένη πρόταση για την αγορά του Παπασταθόπουλο, ανεβάζοντας το ποσό στις 800.000 ευρώ το χρόνο, από τις 500.000 που αρχικώς είχαν εμφανιστεί στο τραπέζι της συζήτησης.

Για δεύτερη φορά ωστόσο, ο πρώην στόπερ της Αρσεναλ, από την οποία έμεινε ελεύθερος πριν από μερικές ημέρες, ήταν αρνητικός. Και τούτο διότι αναζητά ακόμα στο εξωτερικό ένα συμβόλαιο με περίπου τις διπλάσιες αποδοχές, θεωρώντας ότι θα το βρει. Το θέμα, μέχρι να βρει άλλη ομάδα, δεν έχει κλείσει για την «Ενωση», αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Εκείνη δεν μπορεί να ανέβει περισσότερο και ο Παπασταθόπουλος αναζητά κάτι πολύ μεγαλύτερο. Αυτό συνεπάγεται ότι θα περιμένει έως και την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου μήπως και το κλίμα αλλάξει στην περίπτωση κατά την οποία ο 33χρονος αμυντικός δεν βρει ομάδα. Κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο…”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments