Αθλητισμός

Ριστόβσκι Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τον αμυντικό της Σπόρτινγκ

Ριστόβσκι Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τον αμυντικό της Σπόρτινγκ
Ριστόβσκι Ολυμπιακός: Ο αμυντικός της Σπόρτινγκ αρέσει στους «ερυθρόλευκους», αλλά η τιμή του είναι «τσιμπημένη».

Ο Στέφαν Ριστόβσκι ακούγεται όλο και πιο συχνά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αλλά η τιμή του παραμένει «τσιμπημένη». Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν θα είχε πρόβλημα στο ενδεχόμενο να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή της, αλλά αξιώνει οι «ερυθρόλευκοι» να καταθέσουν 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Σύμφωνα με το sdna.gr, οι Πειραιώτες= θέλουν να αποκτήσουν τον παίκτη με την μορφή δανεισμού από τα «λιοντάρια», με οψιόν αγοράς. Με βάση την ηλεκτρονική έκδοση της πορτογαλικής εφημερίδας Record, η Σπόρτινγκ από την πλευρά της, δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του 28χρονου δεξιού αμυντικού αρκεί οι Πειραιώτες να καταθέσουν το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, που απαιτείται για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή στο τέλος της φετινής σεζόν.

Μερικά λόγια για τον Ριστόβσκι

Ο Ριστόβσκι μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξί, όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Με την Ριέκα είχε απολογισμό 86 ματς, 2 γκολ και 16 ασίστ, με την Σπόρτινγκ 82 ματς και 19 ασίστ, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί ακόμα σε Μπάρι (21 αγώνες), Φροζινόνε (12 αγώνες) και Πάρμα (6 ματς). Παράλληλα στην καριέρα του έχει παίξει ακόμα και ως στόπερ, χαφ και δεξιά και αριστέρα στο κέντρο.

Tι γίνεται με τις άλλες μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού

Ο «Πρωταθλητής» σήμερα αναφέρεται σε τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, με αυτή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου να ξεχωρίζει. Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι «ερυθρόλευκοι» ασχολούνται με τους Καμίλ Γκροζίτσκι και Ζοάο Βίκτορ. Μάλιστα, η εφημερίδα γράφει ότι ο 32χρονος Πολωνός πήρε στα χέρια του την πρόταση του Ολυμπιακού και το σκέφτεται.

Επίσης, η καθημερινή αθλητική εφημερίδα υποστηρίζει ότι ο ΠΑΟΚ πήγε να πάρει τον Βραζιλιάνο της Βόλφσμπουργκ, αλλά δεν τα κατάφερε.

Δείτε τη χαρακτηριστική αναφορά:

svg%3E

Όσον αφορά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο «Πρωταθλητής» αναφέρει ότι αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης το αποφασίσει, μπορεί να πείσει τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό που έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ να γυρίσει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Να θυμίσουμε, βέβαια, ότι ο στόπερ έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα επέστρεφε μόνο για την ΑΕΚ στην Ελλάδα. Ο «Κύριος Προεδρος» έχει το ρεπορτάζ και αναφέρει: «Γιατί πιστεύω πως ΔΕΝΕΙ στο κέντρο της άμυνας…».  svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments