Ελλάδα

Θεσσαλονίκη πυροβολισμοί: Οπαδικό το επεισόδιο – Ποιοι ήταν οι δράστες

Θεσσαλονίκη πυροβολισμοί: Οπαδικό το επεισόδιο – Ποιοι ήταν οι δράστες
Θεσσαλονίκη πυροβολισμοί: Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Δύο άνδρες ταυτοποιήθηκαν από την Αστυνομία για το σοκαριστικό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου. Οι συγκεκριμένοι κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος τριών ατόμων, οπαδών του ΠΑΟΚ. Ανάμεσα στους ταυτοποιημένους είναι και ο υπεύθυνος ασφαλείας που κάθεται στον πάγκο της ομάδας του Άρη.

Δύο μέρες μετά το σοκαριστικό συμβάν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη των δραστών. Πρόκειται για δύο νεαρούς ηλικίας 25 και 28.

Σύφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και η επιστημονική συνδρομή προσωπικού της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, οδήγησαν στην εξιχνίαση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών ημεδαπών ηλικίας 27, 27 και 39 ετών.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο νεαροί ημεδαποί 25 και 28 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μεσημεριανές ώρες της 21-01-2021, αφού προσέγγισαν τους παθόντες σε εξωτερικό χώρο στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας, ο πρώτος εξ’ αυτών έβαλε εναντίον τους με πυροβόλο όπλο. Κατά το περιστατικό τραυματίστηκαν δύο εκ των παθόντων στα κάτω άκρα και προκλήθηκαν φθορές σε κατάστημα της περιοχής».

Θυμηθείτε το φωτορεπορτάζ από τα τοπικά Μέσα

Το σoβαρό περιστατικό είχε γίνει πριν από δύο μέρες λίγο πριν τις 15:00 στην οδό Κ. Καραμανλή, στο ύψος της οδού 28ης Οκτωβρίου. svg%3E svg%3E svg%3E svg%3E

Μόλις το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Άμεση Δράση σήμανε συναγερμός. Ο χώρος αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Στο σημείο βρέθηκαν τρεις κάλυκες, ενώ μια σφαίρα σφηνώθηκε στο αλουμίνιο πρόσοψης καταστήματος, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.  svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments