Lifestyle

Άννα Μαρία Βέλλη: Αυτός είναι ο σύντροφός της – H ρομαντική ιστορία επανασύνδεσης με τον πρώτο της έρωτα

Άννα Μαρία Βέλλη: Αυτός είναι ο σύντροφός της – H ρομαντική ιστορία επανασύνδεσης με τον πρώτο της έρωτα
Άννα Μαρία Βέλλη: Προχώρησε μετά τον χωρισμό της με τον τραγουδιστή Άρη Μακρή και το νυν ταίρι της περιμένει τη σύντροφό του να γυρίσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Άννα Μαρία Βέλλη. Γεννήθηκε στη Σίφνο, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και ζει στην Αθήνα. Είναι ΥouΤuber και ηθοποιός. Στο ΥouΤube θα τη βρει κανείς ως Ami Yiami. Έχει παίξει σε θεατρικές παραστάσεις, έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές εκπομπές και είναι και ραδιοφωνική παραγωγός.

Στο Survivor, σύμφωνα με την ίδια, πήγε γιατί είναι τεράστια πρόκληση για αυτήν. Θα προσαρμοστεί πολύ εύκολα, είναι αθλητική και δυναμική, τη φοβίζει μόνο το ότι θα χάσει κιλά. Αντιμετωπίζει τη συμμετοχή της με χιούμορ όπως όλα τα πράγματα στη ζωή της και νιώθει έτοιμη για αυτή την ξεχωριστή εμπειρία». Αυτά αναφέρει στο σύντομο βιογραφικό της για το Survivor.

Ωστόσο τα πράγματα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν φαίνεται να εξελίσσονται καλά στο Survivor για την Άννα Μαρία Βέλλη, καθώς έχει προκύψει θέμα με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης να ανησυχεί για την υγεία της Άννας Μαρία Βέλλη. Μετά την αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο την οποία εγκατέλειψε το σώμα της, οι πληροφορίες από Άγιο Δομίνικο θέλουν την παραγωγή του Survivor 4 να έχει ανησυχίες για την Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία έχει χάσει πολλά κιλά.

Η παίκτρια ήταν ήδη πολύ λεπτή μπαίνοντας στο ριάλιτι. Βέβαια η ίδια είναι καλά και μάλιστα από τότε που άλλαξε ομάδα και πήγε στους μπλε, φέρνει και αρκετές νίκες. Και το γεγονός ότι εκεί τρώει καλύτερα, την έχει βοηθήσει. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι η παραγωγή δεν έχει τα μάτια της πάνω της, καθώς δεν θέλει να έχει τα ίδια με την Κάτια. Για αυτό είναι σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο, καθώς προφανώς πάνω από όλα μετράει η υγεία των παικτών.

Και μπορεί η Άννα Μαρία Βέλλη να είναι χιλιόμετρα μακριά στον Άγιο Δομίνικο μα όπως αποκάλυψε το περιοδικό «OK», η μπλε- πλέον- παίκτρια είναι ερωτευμένη με τον 32χρονο Αρκάδιο Σβολάκη. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού, ο νέος έρωτας της γνωστής ηθοποιού και YouΤuber δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της σόουμπιζ, καθώς δραστηριοποιείται στο χώρο της ναυτιλίας.

Έτσι λοιπόν, φαίνεται πως η Άννα Μαρία Βελλή προχώρησε μετά τον χωρισμό της με τον τραγουδιστή Άρη Μακρή με τον οποίο είχε σχέση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ηθοποιός και ο 32χρονος γνωρίστηκαν στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη, όπου φοιτούσαν και οι δύο και είχαν τότε δεσμό. Μετά την αποφοίτησή τους, πήγαν και οι δύο στην Αθήνα για να σπουδάσουν, ο Αρκάδιος Σβολάκης στο τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και η Άννα Μαρία Βελλή σε σχολή υποκριτικής.

Η σχέση τους διατηρήθηκε και στην Αθήνα, με το ζευγάρι μάλιστα να μένει μαζί για έξι χρόνια έως το 2014 όταν και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σήμερα το ζευγάρι είναι ξανά μαζί και ο 32χρονος περιμένει τη σύντροφό του να γυρίσει από τον Άγιο Δομίνικο…!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments