Lifestyle

Survivor spoiler σήμερα 25/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο ασυλίας

Survivor spoiler σήμερα 25/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο ασυλίας
Survivor spoiler σήμερα 25 /1: Αγώνας ασυλίας απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης. Ποια ομάδα θα κερδίσει;

Μάχη ασυλίας στο αποψινό επεισόδιο και το ενδιαφέρον, μετά το 10-9 υπέρ των Μπλε στην αναμέτρηση της Κυριακής κορυφώνεται. Ποια ομάδα όμως θα πάρει τη νίκη σήμερα;

Χτες στο ριάλιτι επιβίωσης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ είδαμε έναν απίστευτο αγώνα με έπαθλο την πίτσα, με την Μπλε ομάδα να καταφέρνει τελικά να επικρατήσει με 10 – 9 έναντι των κόκκινων και να κερδίζουν το πολυπόθητο έπαθλο. Μια γευστικότατη πίτσα. Μετά από αρκετούς αγώνες και πρώτο ύστερα από την αλλαγή των ομάδων οι κόκκινοι ήταν εξαιρετικοί και ίσως και να αδικούνται από το γεγονός πως δεν κατάφεραν στο τέλος να χαμογελάσουν.

Ποιοι κερδίζουν:

Σήμερα Κόκκινοι και Μπλε μάχονται στον στίβο του Survivor με έπαθλο την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.  Από τη μια η κόκκινη ομάδα, μετά και από ότι συνέβη στο τελευταίο συμβούλιο, δεν θέλουν να έχουν τα ίδια και επιζητούν λίγη ηρεμία, την ίδια στιγμή που στο στρατόπεδο των Μαχητών δεν θέλουν να χάσουν το εξαιρετικό κλίμα που έχουν στην καλύβα τους και κάτι τέτοιο θα συμβεί αν αναγκαστούν να μπουν στην κάλπη. Οι ομάδες θα δώσουν μεγάλο αγώνα για τη νίκη που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες καταλήγει ξανά στους Μπλε.

Οι αλλαγές στο σύστημα ψηφοφορίας και ο πιο δημοφιλής παίκτης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής  «Ευτυχείτε» οι αλλαγές που έρχονται στο σύστημα της ψηφοφορίας θα είναι ότι δεν θα υπάρχει πλέον ο πιο δημοφιλής παίκτης: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να δώσω πολλές πληροφορίες για αυτό το θέμα, αλλά προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε. Από ότι φάνηκε και στα social media του Survivor έχει γίνει μία μεγάλη δημοσκόπηση, οπότε οφείλουμε να ακούμε και τη γνώμη του κόσμου και να γίνεται μία συζήτηση για να έχουμε το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Γενικότερα επειδή θέλουμε να αποφύγουμε φαινόμενα που έχουν γίνει και στο παρελθόν – πχ με τον Χανταμπάκη που γινόταν πράγματα που δεν είναι καθόλου όμορφα – πάντα η ψήφος είναι θετική, ο τηλεθεατής ψηφίζει ποιος θέλει να παραμείνει στο Survivor» είπε ο Λιανός. Μία ακόμα αλλαγή που βρίσκεται στο τραπέζι είναι το αγώνισμα ατομικής ασυλίας. Δηλαδή αυτός που κερδίζει στο αγώνισμα ασυλίας να μπορεί να υποδείξει έναν συμπαίκτη η συμπαίκτρια για αποχώρηση.

Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε ότι είναι λογικό οι φίλοι και γνωστοί ενός παίκτη να συσπειρώνονται για να τον υποστηρίξουν όπως έγινε στην περίπτωση της Ανθής. Ο Λιανός έλαβε πάρα πολλά μηνύματα για την ψηφοφορία υπέρ της Ανθής και είπε: «Απλά δεν είναι ο ρόλος μου να πάρω θέση για αυτό που συνέβη γιατί είναι μέσα στους κανόνες οι οποίοι έχουν τεθεί μέχρι στιγμής. Κάθε παίκτης προσπαθεί να δημιουργήσει μία δική του επιρροή στην ομάδα». Αναφορικά με το γεγονός ότι οι νέες παίκτριες μεταφέρουν το κλίμα που επικρατεί έξω από το παιχνίδι στους «εσώκλειστους» του Αγίου Δομίνικου ο Λιανός είπε ότι ισχύει ότι οι παίκτες πλέον γνωρίζουν τι συμβαίνει στον έξω κόσμο και αυτό ήθελε η παραγωγή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments