Video

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 80: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 25/01 – Η Δρόσω παίρνει μια παράτολμη απόφαση

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 80: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 25/01 – Η Δρόσω παίρνει μια παράτολμη απόφαση
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 80: Η Δρόσω παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να φύγει ο Τάκης από το Διαφάνι αλλά κι από τη ζωή της.

Η εξαφάνιση της Ασημίνας και του Σέργιου θα φέρει αναστάτωση αλλά και έντονες συγκρούσεις ανάμεσα στις αδερφές Σταμίρη και στους Σεβαστούς. Ο Τάκης θα μπει στο στόχαστρο του Βόσκαρη μετά από έναν καυγά με τον Νικηφόρο ενώ ο Μπάμπης βρίσκει καταφύγιο στην Ασημίνα, η οποία είναι αποφασισμένη να χαράξει μια νέα ζωή με το γιο της.

Ο Τόλλιας και η Παγώνα προσπαθούν να καταπνίξουν τον φόβο τους, για την επιλογή της Σοφούλας να παντρευτεί τον Βόσκαρη. Η Ουρανία κι ο Κυριάκος είναι σίγουροι πως ο Μπάμπης βοήθησε την Ασημίνα και προσπαθούν να τον πείσουν, να μιλήσει. Την ίδια προσπάθεια θα κάνει κι ο Νικηφόρος, χρησιμοποιώντας όμως επικίνδυνες μεθόδους. Η Δρόσω παίρνει μια παράτολμη απόφαση για να φύγει ο Τάκης από το Διαφάνι αλλά κι από τη ζωή της.

Η ιστορία της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1

Οι «» είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό  τη σεζόν 2019 – 2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και οι αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments