Αθλητισμός

Βόλος – Παναθηναϊκός: 0-2

Βόλος – Παναθηναϊκός: 0-2
Βόλος - Παναθηναϊκός: Πέμπτη σερί νίκη για το «τριφύλλι».

Ιδιαίτερα αποτελεσματικός αποδεικνύεται ο Παναθηναϊκός του Λάζλο Μπόλονι αφού νίκησε και τον Βόλο με 2-0 εκτός έδρας για την 19η αγωνιστική της Super League με αποτέλεσμα να φτάσει τις 5 σερί νίκες. Το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χουάνκαρ.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού

Ανώτερος παρουσιάστηκε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Βόλος, που μόλις στο 3′ διαμαρτυρήθηκε για χέρι-πέναλτι του Καμπετσή, ωστόσο μετά από εξέταση στο VAR ο διαιτητής δεν είδε πρόθεση και δεν έδωσε πέναλτι. Οι Βολιώτες πρέσαραν αρκετά ψηλά τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έδειχνε αρκετά ασύνδετος στον χώρο του κέντρου, χωρίς να μπορεί να κρατήσει την μπάλα για πολλή ώρα.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Βόλο ήρθε στο 18′ όταν ο Φεράρι έκανε μια σέντρα-σουτ από αριστερά και η μπάλα αφού βρήκε στον Διούδη, χτύπησε και το αριστερό δοκάρι της εστίας του. Ένα λεπτό μετά ο Μπαρτόλο έκανε το «τσίμπημα» μέσα στην περιοχή μετά από σέντρα, όμως η μπάλα έφυγε ξυστά έξω από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα του «τριφυλλιού».

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός απείλησε για πρώτη φορά στο 26′ με μια ωραία κεφαλιά του Ιωαννίδη, που έφυγε λίγο άουτ και παρότι δεν ήταν καλός, κατάφερε να προηγηθεί σε καίριο σημείο, στο 42′ με τον Καμπετσή. Η φάση ξεκίνησε με κεφαλιά του Μαουρίσιο που έδιωξε ο Κλέιμαν και στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον νεαρό επιθετικό των «πράσινων», ο οποίος έπιασε το σουτ και μετά από κόντρες, την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 44′ ο Βόλος έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, όταν μετά από σέντρα από αριστερά, οι Δουβίκας και Μπαρτόλο δεν μπόρεσαν να βρουν τη μπάλα σε σχεδόν κενή εστία.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον χειρότερο τρόπο για τον Παναθηναϊκό, αφού στο 52′ ο Χουάνκαρ αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Γκρίλο και άφησε τους Πράσινους με παίκτη λιγότερο. Αρχικά ο διαιτητής Ευαγγέλου είχε δείξει κίτρινη στον Ισπανό μπακ, ωστόσο αφού είδε τη φάση στο VAR, την πήρε πίσω και του έδειξε την κόκκινη.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Παναθηναϊκός έδειξε πιο συσπειρωμένος μετά την αποβολή, άρχισε να κυκλοφορεί πιο ωραία τη μπάλα και ήταν αυτός που έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Ιωαννίδη. Στο 65′ οι Πράσινοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Μαουρίσιο, αυτός έδωσε στον Αϊτόρ και ο Ισπανός με κάθετη βρήκε τον Ιωαννίδη, που δεν αστόχησε στο τετ-α-τετ σημειώνοντας το 0-2.

Στη συνέχεια οι «πράσινοι» κράτησαν εύκολα τον έλεγχο στο ματς, καθώς ο Βόλος χωρίς καθόλου ψυχολογία δεν κατάφερε να απειλήσει τον Παναθηναϊκό, πέρα από ένα καλό σουτ του Ριέντστρα στο 88′.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλος (Άνχελ Λόπες Πέρεζ): Κλεϊμαν, Ντεντάκης (22’ λ.τρ. Μπαριέντος, 46’ λ.τρ. Κιάκος, 71’ Μπάλλας), Γκρίλο, Μήτογλου, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Σάντος, Μαρτίνες, Μπαρτόλο, Δουβίκας.

Παναθηναϊκός (Λάζλο Μπόλονι): Διούδης, Σάντσες, Πούγγουρας, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο (90′ Aγιούμπ), Χατζηθεοδωρίδης, Αϊτόρ (79’ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (83’ Καρλίτος), Καμπετσής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments