Αθλητισμός

Ριστόβσκι ΑΕΚ: Σενάριο για την Ένωση και τον αμυντικό της Σπόρτινγκ

Ριστόβσκι ΑΕΚ: Σενάριο για την Ένωση και τον αμυντικό της Σπόρτινγκ
Ριστόβσκι ΑΕΚ: Ο αμυντικός της πορτογαλικής ομάδας που είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό, τώρα φαίνεται να ενδιαφέρει και την Ένωση.

Οι Πορτογάλοι στέλνουν τον Στέφαν Ριστόβσκι στην ΑΕΚ, αν και το όνομά του είχε παίξει και για τον Ολυμπιακό. Η γνωστή εφημερίδα O’Jogo γράφει ότι ήδη η Ένωση έχει κινηθεί για να τον πάρει δανεικό.

Βέβαια, κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο την στιγμή που η ΑΕΚ περιμένει την ολοκλήρωση του deal με τον Όλεγκ Νταντσένκο. Αναλυτικότερα, η O’Jogo, υποστηρίζει ότι ο «Δικέφαλος», έχει κινηθεί για τον δανεισμό του 28χρονου δεξιού μπακ.

«Η O’Jogo γνωρίζει πως η ΑΕΚ, έχει τον Σκοπιανό στο ραντάρ της και προχώρησε τις τελευταίες ώρες σε μία πρόταση για τον δανεισμό του παίκτη. Αν κι αυτή η προσφορά δεν ικανοποίησε την Σπόρτινγκ, αναμένεται τώρα νέα πρόταση των Ελλήνων», αναφέρει η γνωστή πορτογαλική εφημερίδα.

Μερικά λόγια για τον Ριστόβσκι

Ο Ριστόβσκι μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξί, όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Με την Ριέκα είχε απολογισμό 86 ματς, 2 γκολ και 16 ασίστ, με την Σπόρτινγκ 82 ματς και 19 ασίστ, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί ακόμα σε Μπάρι (21 αγώνες), Φροζινόνε (12 αγώνες) και Πάρμα (6 ματς). Παράλληλα στην καριέρα του έχει παίξει ακόμα και ως στόπερ, χαφ και δεξιά και αριστέρα στο κέντρο.

Εν τω μεταξύ, μεγάλη συζήτηση γίνεται γύρω απο την ανάρτηση του Μάρκο Λιβάγια που αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Η ανάρτηση του Λιβάγια: «Ύστερα από δύο μήνες βαθιάς σκέψης, πήρα μία απόφαση. Μία απόφαση που πιθανόν να δυσαρεστήσει κάποιους.

Είναι μία επιλογή ζωής, την οποία πήρα μαζί με την οικογένειά μου και τον ατζέντη μου και αφορά τη ζωή μου. Φόρεσα με υπερηφάνεια τη φανέλα της ΑΕΚ για πολλά χρόνια.

Επέλεξα να ολοκληρώσω το ταξίδι μου με την ΑΕΚ, το οποίο έζησα με ενθουσιασμό, υπερηφάνεια και πάθος. Και με ενθουσιασμό, υπερηφάνεια και πάθος θα φοράω τη φανέλα μέχρι το τελευταίο λεπτό του τελευταίου αγώνα.

Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν είναι οικονομικοί οι λόγοι της απόφασής μου, αλλά κάτι που υπαγορεύεται από την ανάγκη για νέες προκλήσεις, κίνητρα και στόχους.

Θέλω να το επικοινωνήσω ξεκάθαρα και με διαφανή τρόπο, καθώς τρέφω μεγάλο σεβασμό στο σύλλογο, στην ομάδα και στους φιλάθλους, οι οποίοι θα μείνουν για πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments