Αθλητισμός

Ολυμπιακός δανεικοί: Τι θα γίνει με τους Μπρούνο, Κωστή και Σουρλή

Ολυμπιακός δανεικοί: Τι θα γίνει με τους Μπρούνο, Κωστή και Σουρλή
Ολυμπιακός δανεικοί: Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου κοντεύει να τελειώσει και οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν ομάδες για τους παίκτες που δεν συμπεριλαμβάνονται στα τωρινά πλάνα του Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός κοιτάει να προλάβει να δώσει δανεικούς τους παίκτες που δεν βρίσκονται στα τωρινά πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς έτσι ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και όχι απλώς να προπονούνται με την ομάδα.

Το to10.gr αναφέρει για τον Μπρούνο ότι θα συνεχίσει την καριέρα του, είτε στον Ατρόμητο είτε στη Λάρισα. Οι Περιστεριώτες τον θέλουν δανεικό για 1,5 χρόνο, ωστόσο, το καλοκαίρι του 2022, όταν και θα εκπνέει ο δανεισμός, θα λήγει και το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, άρα αυτή η πρόταση δύσκολα θα προχωρήσει εάν δεν αφορά εξάμηνη συμφωνία.

Ένας άλλος παίκτης που είναι προς αποχώρηση είναι και ο Ιωάννης Κωστή, τον οποίο έχουν ζητήσει η Νέα Σαλαμίνα και ο Λεβαδειακός. Για τον ίδιο υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ομόνοια, όπως ακούγεται στην Κύπρο. Επίσης, προσπάθειες γίνονται να βρεθεί ομάδα και για τον Βασίλη Σουρλή.

Εν τω μεταξύ, ο Παπέ Αμπού Σισέ μετακομίζει στη Σεντ Ετιέν στη Γαλλία και φρόντισε να στείλει μήνυμα στον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του μέσω Instagram.

«Σε όλους τους φανς και τους φίλους μου, σας γράφω αυτό το μήνυμα για να επιβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Σεντ-Ετιέν, μία ιστορική γαλλική ομάδα με μακριά παράδοση σε τίτλους και επιτυχίες, αλλά και με παθιασμένους οπαδούς. Ανυπομονώ γι’ αυτή τη νέα σελίδα στην καριέρα μου και είμαι πάντα προετοιμασμένος να δώσω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα.

Σε αυτό το σημείο ωστόσο έχω την επιθυμία ναOly εκφράσω τα συναισθήματά μου και την ευγνωμοσύνη μου για το θρυλικό κλαμπ που είχα την τιμή να αποκαλώ οικογένεια τα τελευταία χρόνια, τον Ολυμπιακό. Έχω τόσες πολλές αναμνήσεις που θα κουβαλάω μαζί μου σε κάθε βήμα που θα κάνω. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στον Ολυμπιακό, μέχρι το τελευταίο μου παιχνίδι, δούλεψα πολύ σκληρά για να φανώ αντάξιος της ιστορίας αυτού του θρυλικού σήματος. Προς τους φιλάθλους, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ατελείωτη αγάπη και στήριξη στις καλές και τις δύσκολες στιγμές, μου δώσατε δύναμη και την επιθυμία να μην τα παρατάω ποτέ και πάντα να θέλω να γίνομαι καλύτερος, όχι μόνο ως αθλητής, αλλά και ως άνθρωπος. Σε ευχαριστώ για όλα, οικογένεια του Ολυμπιακού μου και μην ξεχνάτε, μέχρι να συναντηθούμε ξανά… Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε.

Ολυμπιακέ σε αγαπώ, Ελλάδα σε αγαπώ», έγραψε ο κεντρικός αμυντικός από τη Σενεγάλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments