Lifestyle

Phoebe Dynevor: Πραγματικός οργασμός ζητήθηκε από την πρωταγωνίστρια του Bridgerton

Phoebe Dynevor: Πραγματικός οργασμός ζητήθηκε από την πρωταγωνίστρια του Bridgerton
Phoebe Dynevor: «Οι σκηνικές οδηγίες είναι πολύ συγκεκριμένες: Πρέπει να έχετε οργασμό. Τι να προβάρεις σε αυτό; Απλά το κάνεις...», ανέφερε η νεαρή ηθοποιός.

Η σειρά του Netflix «Bridgerton» είναι ένα αμερικανικό τηλεοπτικό δράμα από τον Chris Van Dusen σε παραγωγή Shonda Rhimes και «σπάει» κάθε ρεκόρ. Ενδεικτικό είναι ότι παραμένει στο Τop10 της πλατφόρμας για μια ακόμη εβδομάδα.

Βασίζεται στο μυθιστόρημα της Julia Quinn το οποίο τοποθετείται στο Λονδίνο και αφορά στην οικογένεια Bridgerton η οποία αποτελείται από τέσσερις γιους, τον  Anthony, τον Benedict, τον Colin και τον Gregory και τέσσερις κόρες, τη Daphne, την Eloise, τη Francesca και την Hyacinth. Η νεαρή ηθοποιός Phoebe Dynevor λοιπόν, έχει τον ρόλο της Daphne.

Όπως αναφέρει το Netflix και στην περιγραφή της σειράς, περιέχει πολλές σκηνές ερωτικές και με πολύ πάθος. Σύμφωνα με ό,τι αποκάλυψε το… αστέρι του «Bridgerton», της ζητήθηκε να «έχει οργασμό» ενώ γυρίζει μια σκηνή αυνανισμού. Και πρόκειται για μια στιγμή που αποδείχθηκε ιδιαίτερα δύσκολη στις πρόβες.

Όλοι οι ηθοποιοί του Bridgerton ήταν πρόθυμοι στο να συνεργαστούν με την Lizzy Talbot, «συντονίστρια οικειότητας» κατά τη διάρκεια των αισθησιακών σκηνών. Όμως η ίδια η Phoebe Dynevor είπε ότι, για την περίπτωση της σκηνής του αυνανισμού, αισθανόταν ότι θα λειτουργούσε καλύτερα μόνη της, χωρίς βοήθεια.

«Μόνη μου, είναι διαφορετικά», σχολίασε χαρακτηριστικά η Dynevor, αφού εξήγησε ότι αυτό που έκανε, θύμιζε περισσότερο «ακροβατικά» παρά σεξουαλικές σκηνές. «Οι σκηνικές οδηγίες είναι πολύ συγκεκριμένες: Πρέπει να έχετε οργασμό. Τι να προβάρεις σε αυτό; Απλά το κάνεις…».

«Αν κάτι πήγαινε στραβά ή ο σκηνοθέτης ήθελε κάτι διαφορετικό, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε πρώτα, να το βρούμε. Νομίζω ότι θα ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία αν η Lizzy δεν ήταν σε θέση να με προστατεύει και να με φροντίζει», κατέληξε. «Καμιά γυναίκα ηθοποιός δεν θέλει να ακούσει από έναν άντρα σκηνοθέτη πώς είναι να έχει οργασμό»!

Πάντως, σύμφωνα με ό,τι δήλωσε η Phoebe Dynevor, «ένιωθε τόσο ασφαλής να ξέρει» ότι  ήταν κοντά, ανά πάσα στιγμή, ένας συντονιστής οικειότητας. Και αυτό γιατί η Lizzy Talbot θα μπορούσε, όπως απαιτεί και η φύση του επαγγέλματός της, να χρησιμεύσει ως ενδιάμεση ανάμεσα στην ηθοποιό και τον σκηνοθέτη, εάν χρειαζόταν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments