Αθλητισμός

Αστέρας Τρίπολης Άρης: 2-1

Αστέρας Τρίπολης Άρης: 2-1
Αστέρας Τρίπολης Άρης: Με δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών, ο Αστέρας Τρίπολης έκανε την ανατροπή.

Με 2-1, υπέρ του Αστέρα Τρίπολης έληξε το ματς με τον Άρη, στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», στην αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική της Super League. Προηγήθηκαν με τον Δημήτρη Μάνο (24ο λεπτό) οι «κίτρινοι», για τους οποίους έκανε ντεμπούτο ο Κώστας Μήτρογλου, για να απαντήσουν οι Φρανσέσκ Ρετζίς Κρέσπι (66ο λεπτό) και Άντριαν Ριέρα (70ο λεπτό) για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς.

Στο 12ο λεπτό καταγράφηκε η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα και χάθηκε από τον Μάνο. Ο φορ του Άρη εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Πέπε Καστάνο στη βαθιά μπαλιά του Λίντσεϊ Ρόουζ, αλλά το πλασέ του από πλάγια θέση έδιωξε σε κόρνερ ο Αντώνης Τσιφτσής, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ. Η τρομερή ενέργεια του Ματέο Γκαρσία δεν είχε θετική κατάληξη για τους φιλοξενούμενους, που στα πρώτα 17 λεπτά κέρδισαν πέντε κόρνερ, ενώ άστοχο ήταν και το σουτ του Λούκας Σάσα στο 24ο λεπτό μετά την ωραία προσπάθεια του Μπρούνο Γκάμα.

Πολύ λίγα πράγματα στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Μετά το 60ο λεπτό, όμως, οι Αρκάδες ανέβασαν την πίεσή τους ψάχνοντας την ισοφάριση. Και έφτασαν σε αυτή στο 66ο λεπτόμε υπέροχο σουτ στην κίνηση του Κρέσπι, μετά από εκτέλεση φάουλ του Λουίς Φερνάντεθ! Η ανατροπή για τον Αστέρα ολοκληρώθηκε στο 70ο λεπτό: Ο Κώτσιρας έκανε την κούρσα από τα αριστερά, ο Κρέσπι γύρισε την μπάλα και ο Ριέρα πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Μάριου Σιαμπάνη για το 2-1. Ο Άκης Μάντζιος πέρασε στο παιχνίδι τον Μήτρογλου χωρίς ωστόσο να μπορέσουν οι φιλοξενούμενοι να πλησιάσουν έστω στην ισοφάριση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Άλβαρες, Καστάνο, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Καπίγια (59ο λεπτό Ιγκλέσιας), Σίτο (60ο λεπτό Αλί Μπαμπά), Φερνάντεθ (81ο λεπτό Μπέλοκ), Ρετζίς (90ο λεπτό + 3ο λεπτό Λέο Τιλίκα), Τζίμας (60ο λεπτό Ριέρα).

ΆΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σάκιτς, Ρόουζ, Μπεναλουάν, Ιωάννου (74ο λεπτό Σούντγκρεν), Σάσα (74ο λεπτό Σίλβα), Τζέγκο (82ο λεπτό Κάτσε), Μπερτόγλιο (64ο λεπτό Ματίγια), Γκάμα, Γκαρσία, Μάνος (82ο λεπτό Μήτρογλου).

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου άνοιξε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Super League με τρεις αναμετρήσεις σε Λάρισα, Τρίπολη και Λεωφόρο. Στις 15:00 η ΑΕΛ φιλοξένησε τον Βόλο στο Αλκαζάρ. Στις 17:15 ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχτηκε τον Άρη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και τέλος στις 19:30 ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Λαμία σε εντός έδρας αναμέτρηση.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα για την τρέχουσα αγωνιστική της Super League:

Σάββατο 30 Ιανουαρίου

  • 15:00 Λάρισα – Βόλος (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 Αστέρας Τρίπολης – Άρης (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 Παναθηναϊκός – Λαμία

Κυριακή 31 Ιανουαρίου

  • 15:00 ΟΦΗ – ΑΕΚ
  • 17:15 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός
  • 17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος
  • 19:30 Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός
svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments