Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Λαμία: 0-0

Παναθηναϊκός Λαμία: 0-0
Παναθηναϊκός Λαμία: Το «τριφύλλι» δυσκολεύτηκε και η αντίπαλη ομάδα έκανε την έκπληξη και σταμάτησε το νικηφόρο σερί του.

Το ματς Παναθηναϊκός – Λαμία έληξε 0-0, σταματώντας με αυτόν τον τρόπο το νικηφόρο σερί του «τριφυλλιού» ύστερα από 5 συνεχόμενες νίκες, αποσπώντας ισοπαλία στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής.

Ο Παναθηναϊκός συνάντησε πολλές δυσκολίες στο πρώτο 45λεπτο από τη Λαμία, που εν αντιθέσει με τους άλλους αντιπάλους των «πράσινων» στα τελευταία ματς, επέλεξε να περιμένει τους παίκτες του «τριφυλλιού» πίσω από την μπάλα, ψάχνοντας την κόντρα με τους Ντέλετιτς, Ρόμανιτς και Βασιλακάκη.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τελική τους στο 3ο λεπτό, όταν από ωραίο συνδυασμό των Καμπετσή-Βιγιαφάνιες, ο Αϊτόρ πήρε τη μπάλα, βρήκε χώρο και σούταρε με το αριστερό, αλλά ο Επασί είχε καλή τοποθέτηση και μπλόκαρε τη μπάλα.

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε πολύ να πλησιάσει την περιοχή των «κυανόλευκων», οι οποίοι μάλιστα έκαναν αισθητή την παρουσία τους κι επιθετικά στο 22’, με σουτ του Ντέλετιτς που μπλόκαρε στον Μολό και δεύτερη προσπάθεια του Μπιάρνασον, που χτύπησε πάνω στον Καραμάνο κι έφυγε άουτ.

Στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου (46ο λεπτό), ο Παναθηναϊκός έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν από κεφαλιά πάσα του Ιωαννίδη, ο Βιγιαφάνιες πάτησε στην περιοχή, γύρισε ξανά προς τον 20χρονο επιθετικό, όπως ο Βλάχος πρόλαβε να βάλει την κόντρα στο πλασέ του, επεμβαίνοντας σωτήρια.

Ο Παναθηναϊκός ανέβασε την πίεσή του και στο 76ο λεπτό έχασε ακόμη μια απίθανη διπλή ευκαιρία. Από κεφαλιά του Μακέντα, ο Αϊτόρ πλάσαρε, ο Επασί έδιωξε ενστικτωδώς και στην εξέλιξη της φάσης από νέο σουτ του Μακέντα, ο γκολκίπερ της Λαμίας, έκανε την απόκρουση του αγώνα, κρατώντας ως το τέλος τον πολύτιμο βαθμό για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λ. Μπόλονι): Διούδης, Σάντσες, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Αλεξανδρόπουλος (83ο λεπτό Αγιούμπ), Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες (58ο λεπτό Καρλίτος), Αϊτόρ (83ο λεπτό Εμμανουηλίδης), Καμπετσής (67ο λεπτό Μακέντα), Ιωαννίδης (59ο λεπτό Χατζηγιοβάνης).

ΛΑΜΙΑ (Μ. Γρηγορίου): Επασί, Βλάχος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Μπιάρνασον, Ντέλετιτς (61ο λεπτό Προβυδάκης), Βασιλακάκης (60ο λεπτό Τιρόνε, 68ολεπτό λ. τρ. Γκούγκα), Ρόμανιτς, Αραμπούλι (7ο λεπτό λ. τρ. Καραμάνος).

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου άνοιξε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Super League με τρεις αναμετρήσεις σε Λάρισα, Τρίπολη και Λεωφόρο. Στις 15:00 η ΑΕΛ φιλοξένησε τον Βόλο στο Αλκαζάρ. Στις 17:15 ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχτηκε τον Άρη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και τέλος στις 19:30 ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τη Λαμία σε εντός έδρας αναμέτρηση.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα για την τρέχουσα αγωνιστική της Super League:

Σάββατο 30 Ιανουαρίου

  • 15:00 Λάρισα – Βόλος (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 Αστέρας Τρίπολης – Άρης (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 Παναθηναϊκός – Λαμία (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 31 Ιανουαρίου

  • 15:00 ΟΦΗ – ΑΕΚ
  • 17:15 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός
  • 17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος
  • 19:30 Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός
svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments