Video

Σάκης Ρουβάς: Κυκλοφόρησε η νέα του επιτυχία «Υπεράνθρωπος»

Σάκης Ρουβάς: Κυκλοφόρησε η νέα του επιτυχία «Υπεράνθρωπος»
Σάκης Ρουβάς: Mαζί με τον Φοίβο ενώνουν τις δυνάμεις τους μετά από πολλά χρόνια, και παρουσιάζουν την απόλυτη ερωτική μπαλάντα «Υπεράνθρωπος».

Ο Σάκης Ρουβάς και ο Φοίβος ενώνουν τις δυνάμεις τους μετά από πολλά χρόνια και παρουσιάζουν την απόλυτη ερωτική μπαλάντα «Υπεράνθρωπος». Ο κορυφαίος σταρ της χώρας Σάκης Ρουβάς, του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί με δεκάδες επιτυχίες και σπουδαίες μουσικές στιγμές, ετοιμάζει τη δισκογραφική του επιστροφή, αυτή τη φορά με ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ δια χειρός Φοίβου.

Ο μοναδικός Σάκης Ρουβάς και ο συνθέτης των επιτυχιών Φοίβος συναντιούνται ξανά δισκογραφικά περίπου 20 χρόνια μετά την πρώτη τους μουσική συνύπαρξη το 2001 με το single «Disco Girl», αλλά και τον δίσκο «Όλα Καλά» που κυκλοφόρησε ένα χρόνο μετά σε συνεργασία με τον διεθνή παραγωγό Desmond Child.

Η δυναμική ερωτική μπαλάντα με τίτλο «Υπεράνθρωπος» αποτελεί το πρώτο δείγμα από τη συνεργασία τους. Το τραγούδι κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα και στις πλατφόρμες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Πριν λίγα εικοσιτετράωρα, ο Σάκης Ρουβάς μοιράστηκε με το κοινό ένα απόσπασμα από το video clip του «Υπεράνθρωπος», το οποίο θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου στο επίσημο κανάλι του στο YouTube. Ο Σάκης Ρουβάς θα παρουσιάσει μάλιστα για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο τραγούδι του απόψε το βράδυ στο δεύτερο επεισόδιο των live Cross Battles του «The Voice of Greece».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments