Αθλητισμός

ΟΦΗ ΑΕΚ: 0-2

ΟΦΗ ΑΕΚ: 0-2
ΟΦΗ ΑΕΚ: Η Ένωση επικράτησε εκτός έδρας με 2-0.

Στις νίκες φαίνεται πως επέστρεψε η ΑΕΚ επικρατώντας με 2-0 επί του ΟΦΗ, με γκολ των Σάκχοφ (στο 43ο λεπτό) και Τάνκοβιτς (στο 71ο λεπτό), στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League, με τους «κιτρινόμαυρους» να ανεβαίνουν στη δεύτερη θέση με 40 βαθμούς.

Μοιρασμένο το πρώτο μέρος, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, με τις δύο ομάδες να έχουν από μια καλή ευκαιρία στο πρώτο 20λεπτο. Το αριστοτεχνικό πλασέ με το αριστερό του Πασχάλη Στάικου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Γιώργος Αθανασιάδης στο 12ο λεπτό ενώ τρία λεπτά αργότερα, έπειτα από την πάσα του Λιβάι Γκαρσία, ο Μπόι Βάτερμαν με το πόδι σταμάτησε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ σε τετ-α-τετ.

Ένα καλό φάουλ του Χουάν Νέιρα στο 40ο λεπτό πέρασε πάνω από την εστία της ΑΕΚ και δυο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους, η «Ένωση» άνοιξε το σκορ: Από κόρνερ του Νταμιάν Σιμάνσκι, ο Ζίγκα Λάτσι πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Σάκχοφ έσπρωξε με το κεφάλι την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία για το 0-1!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με περισσότερη ένταση. Φάουλ του Στάικου στο 50ο λεπτό απέκρουσε στη γωνία του ο Αθανασιάδης ενώ στο 63ο λεπτό, από γύρισμα του Αλμπάνη, ο Απόστολος Διαμαντής άλλαξε πορεία στην μπάλα και ο πεσμένος Βάτερμαν με το πόδι έσωσε το αυτογκόλ.

Στο 71ο λεπτό, όμως, ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο πλασέ του νεοεισελθόντα Τάνκοβιτς, ο οποίος ήταν αποδέκτης του εξαιρετικού συνδυασμού των Σιμάνσκι, Νέλσον Ολιβέιρα, για το 0-2! Από πλεονεκτική θέση ο Σουηδός σημάδεψε ψηλά προ του Βάτερμαν στο 76ο λεπτό ενώ το απευθείας σουτ του Γρίβα στο 83ο λεπτό και η ενέργεια του Λουκ Καστάνιος στο επόμενο λεπτό δεν ανησύχησαν τον Αθανασιάδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Βούρος (59o λεπτό Γρίβας), Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (82o λεπτό Λυμπεράκης), Ουές, Στάικος (69o λεπτό Ντε Γκουζμάν), Μεγιάδο, Νέιρα, Στάρτζεον, Σαρδινέρο (82o λεπτό Καστάνιος).

AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Μπακάκης (74o λεπτό Σιμόες), Σβάρνας, Λάτσι (56o λεπτό Νεντελτσιάρου), Λόπες, Γαλανόπουλος, Σιμάνσκι, Σάκχοφ, Γκαρσία (74o λεπτό Χριστόπουλος), Ανσαριφάντ (66o λεπτό Ολιβέιρα), Αλμπάνης (67o λεπτό Τάνκοβιτς).

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα για την τρέχουσα αγωνιστική της Super League:

Σάββατο 30 Ιανουαρίου

  • 15:00 Λάρισα – Βόλος (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 Αστέρας Τρίπολης – Άρης (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 Παναθηναϊκός – Λαμία (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 31 Ιανουαρίου

  • 15:00 ΟΦΗ – ΑΕΚ (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός
  • 17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος
  • 19:30 Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός
svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments