Lifestyle

Survivor spoiler 31 1: Σοκαριστικό ατύχημα – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέλος της κόκκινης ομάδας

Survivor spoiler 31 1: Σοκαριστικό ατύχημα – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέλος της κόκκινης ομάδας
Survivor spoiler 31 1: Νέες εντάσεις, έναν σοκαριστικό τραυματισμό και δύο νέους παίκτες αναμένεται να δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor που προβάλει ο ΣΚΑΪ από τον Άγιο Δομίνικο. 

Γεμάτο ανατροπές αναμένεται να είναι το επεισόδιο της Κυριακής 31 Ιανουαρίου στο Survivor 4 καθώς οι παίκτες και των δύο ομάδων αγωνίζονται για τη νίκη ενώ μία από τις πιο δυναμικές παίκτριες του ριάλιτι τραυματίζεται πολύ σοβαρά. Ωστόσο σύμφωνα με το τρέιλερ που έχει ανέβει στην επίσημη σελίδα του Survivor επιβίωσης θα περιλαμβάνει και νέα πρόσωπα το σημερινό επεισόδιο.

Ποια είναι η παίκτρια που μένει εκτός αγώνα

Η Σοφία, μια δυνατή παίκτρια των κόκκινων φεύγει με φορείο από την παραλία του Άγιου Δομίνικου και η αγωνία φαίνεται στα πρόσωπα των συμπαικτών της. Κανένας δεν ξέρει αν θα επιστρέψει στο παιχνίδι ή θα συνεχίσει τον αγώνα.

Ο μηχανικός αυτοκινήτων είναι μεταξύ των παικτών από τους πρώην Μαχητές, που έχουν συγκεντρώσει αρκετά σχόλια, είτε θετικά είτε αρνητικά από το κοινό, ευρισκόμενη για αρκετούς λόγους στο επίκεντρο της προσοχής. Η ίδια πλέον ανήκει στους «Κόκκινους», ενώ όλο αυτό το διάστημα παραμένει ως μία εκ των πιο αποτελεσματικών παικτριών στα αγωνίσματα.

Οι νέοι παίκτες φέρνουν τα πάνω κάτω

Έχει βουίξει ο τόπος, από Ελλάδα μέχρι Άγιο Δομίνικο, ότι στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ μπαίνουν τέσσερις νέοι παίκτες, δύο για τους “κόκκινους” και δύο για τους “μπλε”. Οι πρώτοι έχουν ανάγκη από ενίσχυση αγωνιστικά, ενώ μετρούν νέα απώλεια, αυτή της Ασημίνας, ενώ οι δεύτεροι θα δεχτούν νέα μέλη για να υπάρξει ισορροπία στα ματσαρίσματα.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Open, “Ευτυχείτε”, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Παύλος Γαλακτερός, γιος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Νάσου, αναμένεται να ενταχθούν στην κόκκινη ομάδα. Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι τραγουδιστής και frontman των INCO, που πέρυσι συμμετείχε στο “Your Face Sounds Familiar”. 

Μεγάλο κομμάτι της ζωής από μικρός είναι και ο αθλητισμός. Αθλητής στο τρίαθλο, την πυγμαχία αλλά και spinning instructor. Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πάντειο, έχει αποφοιτήσει από την καλύτερη ιδιωτική σχολή γυμναστών και μέχρι πρότινος κάλυπτε καθημερινά τεράστιες αποστάσεις (από τον Άγιο Στέφανο μέχρι την Ηλιούπολη) για να παραδίδει μαθήματα spinning και να γυμνάσει τους πελάτες του.

Όσο για τους “μπλε, η Καρολίνα Καλύβα, γυμνάστρια από το Λουτράκι, έρχεται να δώσει περισσότερη αγωνιστικότητα και αθλητικά προσόντα στους μέχρι τώρα μόνιμους νικητές, ενώ ακόμα ένας άντρας θα προστεθεί στο δυναμικό. Το όνομά του είναι Δημήτρης και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του. Ωστόσο μπαίνει και ο Γιώργος Ταβλαδάκης. και οι δύο ομάδες θα βγουν ενισχυμένες με την προσθήκη δύο νέων παικτών.

Μία νέα κόντρα ξεσπά στην ομάδα των Μπλε

Η Μαριπόζα δείχνει να είναι πολύ πεσμένη ψυχολογικά και μάλιστα μιλώντας στην κάμερα αποκαλύπτει πως αισθάνεται πολύ μόνη της ενώ τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρήσει πως υπάρχουν διαχωρισμοί στην ομάδα. Στη συνέχεια τον λόγο παίρνει η Μαριαλένα, η οποία εξηγεί πως η Μαριπόζα είναι μεγάλη κοπέλα και δεν μπορεί κανείς να την πιάσει από το χέρι και να την βάλει στην παρέα του.

Έτοιμοι να πάρουν μια μεγάλη νίκη οι «Κόκκινοι»

Αν και η ομάδα των Κόκκινων έχασε μία ακόμα παίκτρια, την Ασημίνα Ιγγλέζου και  θεωρητικά ίσως τους στοιχήσει, την Κυριακή ίσως οι προσπάθειές για τη νίκη θα ενισχύσει και ο Ηλίας Μπόγδανος που θα μπει στην ομάδα κάνοντάς τους να πλησιάζουν περισσότερο στο έπαθλο.

Στο γνωστό αγώνισμα που έχουμε δει και στα προηγούμενα survivor με τον παίκτη να κρέμεται από τους ιμάντες την ώρα που τον κατευθύνουν οι συμπαίκτες τους ώστε να βρει τον στόχο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα επάθλου βλέπουμε μεγάλη ένταση και πάθος από τις δυο ομάδες. Η κόκκινη ομάδα λοιπόν θα τα δώσει όλα για τη νίκη, το πιο πιθανό είναι όμως οι μπλε να καταφέρουν να απολαύσουν το έπαθλο. Ωστόσο δεν πρόκειται για διαρροή αλλά για δική μας εκτίμηση βάσει τους αγωνίσματος και της αγωνιστικής κατάστασης των ομάδων. Πάντως πληροφορίες που μας φτάνουν αναφέρουν ότι η παντοδυναμία των «μπλε» στο Survivor 2021 φτάνει στο τέλος της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments