Video

Μαριάννα Τουμασάτου για Κιμούλη – Σπυρόπουλο: «Τα ξέρω δυστυχώς πολλά χρόνια»

Μαριάννα Τουμασάτου για Κιμούλη – Σπυρόπουλο: «Τα ξέρω δυστυχώς πολλά χρόνια»
Μαριάννα Τουμασάτου για Κιμούλη - Σπυρόπουλο: Στις καταγγελίες που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες από ηθοποιούς τόσο για τον Γιώργο Κιμούλη όσο και για το Κώστα Σπυρόπουλο αναφέρθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Για τις καταιγιστικές εξελίξεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι όσα βγήκαν στην επιφάνεια τις τελευταίες ημέρες ήταν εις γνώσιν της μετά από συζητήσεις που είχε με τις εμπλεκόμενες συναδέλφους της ενώ μοιράστηκε και τη δική της εμπειρία από τη συνεργασία που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Είναι πράγματα που τα ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Τη συζήτηση την έχω κάνει και με την Τζένη και με τη Λουκία και το θέμα της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη ήξερα και με την Ευδοκία Ρουμελιώτη είχαμε μιλήσει. Εμένα ήταν η πρώτη μου δουλειά ο Γιώργος Κιμούλης. Ήταν θείο δώρο για εμένα το να με επιλέξει σε παράστασή του. Εγώ δεν υπέστην κάτι τέτοιο. Εγώ δεν έχω να πω κάτι προσωπικό ότι έχω με τον Γιώργο. Θεωρώ, όμως, ότι δεν τρελάθηκε καμία και αποφάσισαν να τον κατηγορούν. Έχω δει την Τζένη να τρέμει και να μου τα λέει. Ήθελε πολύ δύναμη να βγουν και να εκθέσουν εαυτόν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments