Αθλητισμός

Βαλμπουενά Ολυμπιακός: Τα έχουν βρει σε όλα οι «ερυθρόλευκοι» με τον Γάλλο άσο

Βαλμπουενά Ολυμπιακός: Τα έχουν βρει σε όλα οι «ερυθρόλευκοι» με τον Γάλλο άσο
Βαλμπουενά Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σχέδια και για το μέλλον αναφορικά με τον Γάλλο.

Ολυμπιακός και Ματιέ Βαλμπουενά βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για να συνεχίσει ακόμα μία σεζόν ο Γάλλος να βρίσκεται στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων». Άλλωστε, η πρόθεση από τις δύο πλευρές για ευτυχή κατάληξη των συνομιλιών έχει γίνει γνωστή εδώ και καιρό.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχει σχέδιο και για περαιτέρω συνεργασία, όταν ο Βαλμπουενά αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Στην παρούσα φάση, ωστόσο, ο Ολυμπιακός και ο Βαλμπουενά θέλουν να συνεχίσουν μαζί, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχουν συμφωνήσει σχεδόν σε όλα για νέο συμβόλαιο που θα κρατήσει τον 36χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό και την επόμενη σεζόν στον Πειραιά.

O Βαλμπουενά φέτος έχει σε όλες τις διοργανώσεις 18 συμμετοχές, 2 γκολ και 5 ασίστ. Παρόλο που βρίσκεται στα 36 του χρόνια, η αγάπη και το πάθος για το ποδόσφαιρο, τον χαρακτηρίζουν.

Πήρε τον Κένι Λαλά ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Κένι Λαλά. Η ανακοίνωση των Πειραιωτών για τον παίκτη αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κένι Λαλά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων.

Ο Γάλλος άσος γεννήθηκε στις 3 Οκτωβρίου του 1991 και αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο 29χρονος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Paris FC και το καλοκαίρι του 2011 μετακόμισε στη Valenciennes για τέσσερα χρόνια. Επόμενος σταθμός της καριέρας του η Lens, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για δύο χρόνια, πριν υπογράψει το καλοκαίρι του 2017 στη Strasbourg. Με τους Racers αγωνίστηκε σε 131 παιχνίδια, πανηγυρίζοντας μαζί τους την κατάκτηση του γαλλικού Λιγκ Καπ (Coupe de la Ligue) το 2019.

Τη φετινή σεζόν ο Κένι Λαλά έχει αγωνιστεί 21 φορές με τη Strasbourg, σκοράροντας παράλληλα τρεις φορές».  svg%3E

Να σημειώσουμε ότι ο ερχομός του Κένι Λάλα είναι πιθανό να οδηγήσει στην αποχώρηση του Ραφίνια από τον Ολυμπιακό. Να θυμίσουμε ότι ο Βραζιλιάνος έμεινε εκτός αποστολής από το τελευταίο ματς απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης (3-1 εκτός έδρας ο Ολυμπιακός). Κατά πάσα πιθανότητα, αυτό ήταν ένα μήνυμα του Πέδρο Μαρτίνς προς τον έμπειρο δεξιό μπακ ότι δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, ειδικά στην επίθεση, στους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments