Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [01/02/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα [01/02/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [01/02/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, τη Δευτέρα [01/02/21].

Κριός

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό υποδηλώνει ότι θα πρέπει να προσέξετε να μην μένετε προσκολλημένοι στο παρελθόν σε ό,τι αφορά μια συγκεκριμένη σχέση. Εάν ο/η σύντροφός σας αρχίζει να υπαινίσσεται ότι οι δρόμοι σας θα πρέπει να χωρίσουν και ξέρετε βαθιά μέσα σας ότι έχει δίκιο, μην αντιστέκεστε. Κάντε το σωστό.

Ταύρος 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι μια στενή προσωπική σχέση χρειάζεται μια αλλαγή για να παραμείνει φρέσκια και ζωντανή. Αλλά για να φτάσετε σε αυτό το στάδιο, πρέπει πρώτα να αναγνωρίσετε μερικά πράγματα σχετικά με τα συναισθήματά σας, που μέχρι τώρα προσπαθείτε να αγνοήσετε.

Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό φέρνει συγκρούσεις στην σχέση σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα θα τελειώσουν, απλά θα πρέπει να κάτσετε να μιλήσετε σοβαρά με τον/τη σύντροφό σας. Εάν μπορείτε να μοιραστείτε τις ελπίδες και τους φόβους σας από καρδιάς, τότε υπάρχει ελπίδα να το ξεπεράσετε.

Καρκίνος

Εάν αισθάνεστε ότι έχετε πάθει εμμονή με κάποιον/α που φαίνεται να αγνοεί την παρουσία σας και δεν συγκινείται από την έμφυτη γοητεία σας, δοκιμάστε μια πιο αδιάφορη προσέγγιση. Εάν και πάλι δεν ανταποκρίνεται, ίσως είναι καλύτερο να στρέψετε την προσοχή σας αλλού. svg%3E

Λέων 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κοιτάξετε πιο βαθιά μέσα σας και να προσπαθήσετε να κατανοήσετε την πηγή ενός πρόσφατου προβλήματος που αντιμετωπίζετε στην σχέση σας. Το δύσκολο είναι να αναγνωρίσετε και να ξεπεράσετε τα παλιά πρότυπα συμπεριφοράς που περιορίζουν τη συναισθηματική σας έκφραση. Ίσως θα βοηθούσε να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να προσκαλέσετε διάφορους διαφορετικούς ανθρώπους που είναι στην ζωή σας σε μια αυτοσχέδια συγκέντρωση, διαδικτυακά φυσικά. Εάν αισθάνεστε ότι θέλετε να κάνετε μια αλλαγή, αυτή μπορεί να είναι η απάντηση στις προσευχές σας. Ένας ή δύο από αυτούς τους ανθρώπους μπορεί να γυρίσουν τη ζωή σας ανάποδα.

Ζυγός 

Εάν βρίσκεστε σε μια παθιασμένη και πολύ έντονη σχέση, να περιμένετε ότι αυτή θα είναι μια μέρα που θα απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου. Η ενέργεια της μέρας φέρνει μια την αίσθηση ενθουσιασμού, και ενθαρρύνει τα ρίσκα. Δοκιμάστε κάτι που πάντα φοβόσασταν να κάνετε.

Σκορπιός

Σήμερα νιώθετε την ανάγκη να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας. Όχι ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, απλά χρειάζεται λίγη αποσυμπίεση. Δείξτε του/της με κάθε τρόπο ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μαζί του/της, απλά χρειάζεστε λίγο χώρο. svg%3E

Τοξότης 

Η σημερινή μέρα είναι κάπως ταραγμένη σε σχέση με την ερωτική σας ζωή. Μην ανησυχείτε, δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Το πιθανότερο είναι ότι θα συμβεί κάποιο απροσδόκητο γεγονός του οποίου την εξέλιξη δεν μπορείτε να προβλέψετε. Ωστόσο, όμορφα πράγματα συμβαίνουν σε καλούς ανθρώπους όπως εσείς, οπότε απολαύστε ό,τι έρχεται.

Αιγόκερως

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας κάνει πολύ δημοφιλείς. Αν σκεφτόσασταν να κανονίσετε κάποιο ραντεβού για σήμερα, η απάντηση είναι σίγουρα ΝΑΙ. Αλλά μην περιμένετε να είναι κάτι συνηθισμένο. Θα ζήσετε μια πρωτόγνωρη εμπειρία, καθώς μπορεί να διαπιστώσετε ότι και οι δύο μοιράζεστε την ίδια μοναδική και πρωτότυπη στάση ζωής.

Υδροχόος

Εάν ψάχνετε κάποιον/α για να μοιραστεί την ζωή σας, προσπαθήστε να μην κάνετε τίποτα με τον ίδιο τρόπο σήμερα. Ντυθείτε διαφορετικά, προσθέστε αξεσουάρ, αλλάξτε χτένισμα ή χρώμα στα μαλλιά σας. Όταν πηγαίνετε στη δουλειά ακολουθήστε μια άλλη διαδρομή ή ψωνίστε κάπου αλλού. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί!

Ιχθύες

Ο έρωτας είναι ιδιαίτερα συναρπαστικός τώρα. Αν περιμένατε να συναντήσετε αυτό το ξεχωριστό άτομο που θα σας κόψει την ανάσα, τότε ίσως να μην χρειάζεται να κάνετε τίποτα, καθώς ενδέχεται να εμφανιστεί μπροστά στα μάτια σας στα ξαφνικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αλώσετε το χέρι και να τον/την αγγίξετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments