Αθλητισμός

Λιβάγια ΑΕΚ: Ανατροπή – Όλα δείχνουν ότι ο Κροάτης μένει στην Ένωση

Λιβάγια ΑΕΚ: Ανατροπή – Όλα δείχνουν ότι ο Κροάτης μένει στην Ένωση
Λιβάγια ΑΕΚ: Ο Κροάτης μπορεί να είχε εξηγήσει μέχρι και τους λόγους που δεν θα συνεχίσει στην Ένωση, αλλά αυτό φαίνεται ότι αλλάζει.

Ο Μάρκο Λιβάγια και η ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να συνεχίσουν τη συνεργασία τους για τέσσερα χρόνια ακόμα. Ο Κροάτης φορ μπορεί να είχε εξηγήσει στο Instagram μέχρι και τους λόγους που δεν θα συνεχίσει στην Ένωση, αλλά αυτό φαίνεται ότι αλλάζει.

Σύμφωνα με το sport24.gr, ο Δημήτρης Μελισσανίδης κάνει τις επικοινωνίες με τον Κροάτη ποδοσφαιριστή που ζήτησε από μόνος του να τον δει, σκεπτόμενος ότι θα έμενε έξι ολόκληρους μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης αφού το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο παίκτης θα πάρει ένα συμβόλαιο 4 ετών, με αποδοχές 1,1 εκατομμυρίων τον χρόνο.

Πώς άλλαξε γνώμη ο Λιβάγια

Ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας, κομβικό μάλιστα, φέρεται ότι έπαιξε και η ετοιμόγεννη σύζυγος του Λιβάγια, η οποία είναι απολύτως ικανοποιημένη από τις συνθήκες ζωής στην Ελλάδα και δεν ήθελε να μετακομίσει σε άλλη χώρα, αν και θα γεννήσει το μωράκι του ζευγαριού στην Κροατία.

Το ζεύγος Λιβάγια θα αποκτήσει σε περίπου ένα μήνα το δεύτερο παιδί του και οι μετακομίσεις σε τέτοιες συνθήκες, συνήθως δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολες.

Τι είχε δηλώσει ο Λιβάγια στο Instagram

Μετά από δύο μήνες βαθιάς σκέψης, πήρα μια απόφαση. Μια απόφαση που πιθανότατα θα δυσαρεστήσει κάποιον. Αυτή είναι μόνο μια επιλογή ζωής, που πήρα με την οικογένειά μου και τον ατζέντη μου και είναι μόνο για τη ζωή μου.

Έχω φορέσει περήφανα τη φανέλα της ΑΕΚ για πολλά χρόνια. Επέλεξα να τελειώσω το ταξίδι μου με την ΑΕΚ, που το έζησα με ενθουσιασμό, υπερηφάνεια και πάθος. Και με ενθουσιασμό, υπερηφάνεια και πάθος θα φορέσω αυτή τη φανέλα μέχρι την τελευταία στιγμή, τον τελευταίου αγώνα.

Θέλω να καταστήσω σαφές ότι δεν είναι οικονομικοί λόγοι, αλλά για την ανάγκη για νέες προκλήσεις, κίνητρα και στόχους.

Ήθελα να το ανακοινώσω με καθαρό και διαφανή τρόπο, για τον μεγάλο σεβασμό που έχω προς το Club, την ομάδα και τους οπαδούς, που θα παραμείνουν πάντα ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments