Lifestyle

Πωλίνα Τριγωνίδου: Όταν τρέλανε κόσμο με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου

Πωλίνα Τριγωνίδου: Όταν τρέλανε κόσμο με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου
Πωλίνα Τριγωνίδου: Η βολεϊμπολίστρια δεν διαπρέπει μόνο στα ταραφλέξ, αλλά κάνει «θραύση» στις εκπομπές που την καλούν και στα social media.

Η Πωλίνα Τριγωνίδου είναι μία από τις πιο όμορφες και σέξι αθλήτριες στην Ελλάδα, ενώ έχει φανατικούς ακόλουθους στα social media. Η παίκτρια του Ηρακλή Κηφισιάς όχι μόνο πραγματοποιεί μια αξιόλογη καριέρα στα ταραφλέξ του βόλεϊ, αλλά κάνει θραύση και στις εκπομπές όπου την καλούν. Πιο γνωστή στο ευρύτερο κοινό έγινε με τη συμμετοχή της στο Survival Secret.

Ποιος, όμως, μπορεί να ξεχάσει και την παρουσία στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου στην «Υγειά μας ρε παιδιά». Τότε, είχε ξεσηκώσει τους πάντες με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της και το ζεϊμπέκικο που χόρεψε, όταν τραγουδούσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Πριν τον Ηρακλή Κηφισιάς, η βολεϊμπολίστρια αγωνιζόταν στον Πανιώνιο. Στο βιογραφικό της μπορεί κανείς να βρει ότι έχει παρουσιάσει εκπομπές σε ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης από όπου κατάγεται, όπως στο Radio North 98.0 και στο Libero FM 107.4 Sport Radio.

Η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της είχε διαψεύσει ότι υπήρξε ζευγάρι με τον Γιώργο Μαυρίδη, κάτι που ακουγόταν πολύ έντονα για μια περίοδο.

Η Πωλίνα Τριγωνίδου, με συνέντευξή της τότε στο περιοδικό People και τη Μαρία Παπαϊωάννου, εξήγησε πως ο Γιώργος Μαυρίδης είναι απλός φίλος της και τίποτα περισσότερο.

«Θέλω να μιλήσω ανοιχτά, και ο βασικός λόγος που το κάνω είναι γιατί όλο αυτό χαλάει τα «τυχερά» μου (γέλια). Βρέθηκα σε πολύ δύσκολη θέση. Έχω κάποιες αθλητικές υποχρεώσεις και το τελευταίο που θέλω είναι να απασχολώ με τέτοιες πληροφορίες, ειδικότερα όταν είναι αβάσιμες. Δεν έχω σχέση με τον Γιώργο (σ.σ. Μαυρίδη).

Είναι φίλος μου, τον συμπαθώ πολύ, γνωριζόμαστε χρόνια από τη Θεσσαλονίκη και δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό ανάμεσά μας. Κάποιοι είπαν ότι δώσαμε φιλιά. Εγώ επιμένω μέχρι και σήμερα ότι δεν υπάρχει κανένα υλικό που να υποδηλώνει ότι εγώ και ο Γιώργος έχουμε ερωτική σχέση. Γενικότερα δεν ασχολούμαι με αναληθή δημοσιεύματα, τώρα όμως με επηρέασαν γιατί καταβάλλω μια αθλητική προσπάθεια και σίγουρα μια αναληθής πληροφορία για τα προσωπικά μου αυτή τη στιγμή είναι δυσφήμιση», δήλωσε τότε με χιούμορ η Πωλίνα Τριγωνίδου.

Να σημειώσουμε, επίσης, ότι είναι φιλόζωη, όπως φαίνεται και από φωτογραφίες της στο Facebook.

Στο Instagram έχει σχεδόν 100 χιλιάδες followers, τους οποίους δεν ξεχνάει να ενημερώνει για τα ενδιαφέροντά της, ενώ ανεβάζει και φωτογραφίες που έχουν εκατοντάδες σχόλια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments