Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Ετοιμάζει αλλαγές ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Ετοιμάζει αλλαγές ο Μαρτίνς
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει πολλές αλλαγές προκειμένου να τσεκάρει ορισμένους ποδοσφαιριστές του.

Το 3-0 του Αγροινίου δίνει την ευκαιρία στον Πέδρο Μαρτίνς να παρατάξει τον Ολυμπιακό με πολλές αλλαγές κόντρα στον Παναιτωλικό για το Κύπελλο. Ο Πέντρο Μαρτίνς σκοπεύει να δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες, ξεκουράζοντας παράλληλα κάποιους άλλους και δεν ρίσκαρε να ρίξει κατευθείαν στα βαθιά τους Παπασταθόπουλο και Λαλά που αποτελούν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Ο Πορτογάλος περιμένει να δει πως όσοι παίξουν σήμερα δεν θα δουν σαν αγγαρεία το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά θα διεκδικήσουν περισσότερο ρόλο ενόψει της απαιτητικής συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Κρίστινσον, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ντρέγκερ, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μπα και Χολέμπας. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Εμβιλά και Τιάγκο Σίλβα, με τον Ραντζέλοβιτς και τον Μασούρα στα πλάγια. Το δίδυμο της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Κάιπερς και Χασάν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Σεμέδο, Χριστοφιλόπουλος, Τσέλιος, Μπουχαλάκης, Λιάτσος, Βαλμπουενά και Βρουσάι. Εκτός έμειναν οι Παπασταθόπουλος, Λαλά, Σα, Καμαρά, Φορτούνης, Μπρούμα και Ελ Αραμπί.

Βαλμπουενά Ολυμπιακός: Τα έχουν βρει σε όλα οι «ερυθρόλευκοι» με τον Γάλλο άσο

Ολυμπιακός και Ματιέ Βαλμπουενά βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για να συνεχίσει ακόμα μία σεζόν ο Γάλλος να βρίσκεται στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων». Άλλωστε, η πρόθεση από τις δύο πλευρές για ευτυχή κατάληξη των συνομιλιών έχει γίνει γνωστή εδώ και καιρό.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχει σχέδιο και για περαιτέρω συνεργασία, όταν ο Βαλμπουενά αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Στην παρούσα φάση, ωστόσο, ο Ολυμπιακός και ο Βαλμπουενά θέλουν να συνεχίσουν μαζί, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχουν συμφωνήσει σχεδόν σε όλα για νέο συμβόλαιο που θα κρατήσει τον 36χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό και την επόμενη σεζόν στον Πειραιά.

O Ματίε Βαλμπουενά τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει σε όλες τις διοργανώσεις 18 συμμετοχές, 2 γκολ και 5 ασίστ. Παρόλο που βρίσκεται στα 36 του χρόνια, η αγάπη και το πάθος για το ποδόσφαιρο, τον χαρακτηρίζουν. Άλλωστε οι εμφανίσεις του το αποδεικνύουν κάθε φορά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments