Ελλάδα

Σοφία Νικολάου: Γέννησε η γενική γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής

Σοφία Νικολάου: Γέννησε η γενική γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής
Σοφία Νικολάου: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής και δικηγόρος Σοφία Νικολάου, καθώς έφερε στον κόσμο σήμερα τα ξημερώματα ένα υγιέστατο αγοράκι στο Αρεταίειο.

εν είναι και συνηθισμένα τα… γεννητούρια στην κυβέρνηση. Δεν είναι και καθημερινό φαινόμενο ένα μέλος της κυβέρνησης να αποκτά παιδί, γι’ αυτό έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ότι η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, έγινε μητέρα.

Η κ. Νικολάου, γέννησε το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι τα ξημερώματα της Δευτέρας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, όπως φυσικά και ο σύζυγός της, ο γνωστός δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Δαυλός. Το αγοράκι γεννήθηκε με βάρος λίγο πάνω από 2, 7 κιλά, είναι μια χαρά, όπως και η μαμά. Η Σοφία Νικολάου, δυναμική δικηγόρος, αλλά και ιδιαίτερα ικανή στην «καυτή» θέση της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, θα ξεκουραστεί λίγες ημέρες και μετά ξανά στις επάλξεις. Η αλήθεια είναι ότι λίγοι γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της, η οποία κύλησε πολύ ήρεμα και χωρίς προβλήματα, καθώς το ζευγάρι κρατούσε χαμηλούς τόνους.

Με την ίδια φωτογραφία, η Σοφία Νικολάου έγραψε στο facebook:

«Αυτή η μικρή πατουσίτσα είναι του Άγγελου μας που ήρθε πριν από λίγες ώρες για να γεμίσει τη ζωή μου και του Κωνσταντίνου. Καλώς όρισες θαύμα της ζωής μας. Να είσαι πάντα υγιής και καλότυχος!». Ελάχιστοι ήταν εκείνοι, ακόμη και μέσα στην κυβέρνηση, που γνώριζαν οτι η κα Νικολάου ήταν έγκυος, καθώς μαζί με τον σύζυγό της θέλησαν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments