Ελλάδα

Πέθανε 15χρονη με κορωνοϊό στη Θήβα

Πέθανε 15χρονη με κορωνοϊό στη Θήβα
Θήβα: Μια κοπέλα 15 ετών έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Ανησυχία προκαλεί η είδηση του θανάτου μια κοπέλας 15 ετών με συμπτώματα κορωνοϊού στη Θήβα. Το άτυχο κορίτσι εισήχθη σήμερα Τετάρτη το πρωί στο νοσοκομείο της Θήβας, ενώ η μητέρα της 15χρονης νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”. Όπως δήλωσε στο evima. gr ο δήμαρχος Θήβας Γιώργος Αναστασίου «η 15χρονη εισήχθη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο της Θήβας με συμπτώματα του ιού. Δυστυχώς πληροφορηθήκαμε το δυσάρεστο γεγονός».

«Κάνω έκκληση στους δημότες για μεγάλη προσοχή και αυστηρή τήρηση των μέτρων» πρόσθεσε ο κ. Αναστασίου.  Σύμφωνα με πληροφορίες το κορίτσι έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

9χρονος κορωνοϊός: Σε σταθερή κατάσταση το παιδί που νοσηλεύεται στο «Άγιος Ανδρέας»

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του 9χρονου παιδιού, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» με κορωνοϊό. Το αγόρι που έχει βαριά πνευμονία μολύνθηκε από τον ιό από την μητέρα του, η οποία είναι νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο. Μάλιστα, εκτός του αγοριού κόλλησε και ο σύζυγός της, αλλά και το αδερφάκι του.

Διευκρινίζεται ότι ο 9χρονος νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, χωρίς να έχει χρειαστεί να διασωληνωθεί. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και χθες το απόγευμα του δόθηκε φαρμακευτική αγωγή. Οι γιατροί ευελπιστούν πως εντός των επόμενων 48 ωρών θα αντιδράσει ο οργανισμός του παιδιού και θα έχουν ευχάριστα νέα. Η μητέρα του είχε μολυνθεί την περασμένη εβδομάδα και μιλώντας στο Mega εξήγησε γιατί δεν είχε εμβολιαστεί. «Είπα ότι θα το κάνω αργότερα. Είχα δώσει, είπα ότι θα το κάνω αργότερα. Δεν ήμουν αρνητική. Θα το έκανα. Το παιδί βγήκε θετικό μετά από μένα, με συμπτώματα. Πυρετό, έντονο πυρετό».

Ο Ανδρέας Ηλιάδης, εντατικολόγος στο νοσοκομείο του Ρίου. είπε για το παιδί ότι «πάσχει από σοβαρή πνευμονία, υποξυγονεμία, λόγω covid-19. Είναι πολύ πιθανό το βρετανικό στέλεχος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments