Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ενισχυμένοι κόντρα στους Κρητικούς οι Πειραιώτες

Ολυμπιακός – ΟΦΗ: Ενισχυμένοι κόντρα στους Κρητικούς οι Πειραιώτες
Ολυμπιακός - ΟΦΗ: Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του θέλουν να κάνουν το 11/11 εντός έδρας.

Αντίστροφα μετρούν στον Ολυμπιακό για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” (7/2, 17:15). Η χθεσινή ήταν ημέρα ξεκούρασης για τους “ερυθρόλευκους” αλλά σήμερα σηκώνουν τα μανίκια και προετοιμάζονται για το ματς, με μοναδικό στόχο να πάρουν τη νίκη, αφενός για να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τη διαφορά τους από τη δεύτερη ΑΕΚ αφετέρου για να έχουν το απόλυτο (11/11) εντός έδρας.

Συγκεκριμένα, σε δέκα παιχνίδια του πρωταθλήματος στο σπίτι τους, οι “ερυθρόλευκοι” μετρούν ισάριθμες νίκες και το ίδιο θα επιδιώξουν και απέναντι στους Κρητικούς, οι οποίοι πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο αγωνιστικά.

Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιοι θα ριχτούν στη “μάχη”. Μπορεί η διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα να είναι μεγάλη (14 βαθμοί), ο Πέδρο Μαρτίνς ωστόσο δεν επαναπαύεται και βγάζει μπλοκάκι για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει. Η αλήθεια είναι ότι οι Πειραιώτες από τις 3 Ιανουαρίου μέχρι σήμερα έχουν αγώνες ανά 3-4 μέρες, γεγονός που δίνει στον Πορτογάλο να δοκιμάσει παίκτες, να δώσει ευκαιρίες σε μικρότερους και να ξεκουράσει τα “μεγάλα ονόματα”.

Όπως και έγινε στα δύο ματς στους δύο αγώνες του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, όπου χρησιμοποιήθηκαν ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ειδικά σε αυτό της Τετάρτης (3/2) η ομάδα του παρατάχθηκε με εννέα αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Όλοι τους ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες του προπονητή τους, όμως κόντρα στον ΟΦΗ φαίνεται ότι θα επιστρέψουν τα “δυνατά χαρτιά” εντός των τεσσάρων γραμμών.

Τι σημαίνει αυτό;

Ποδοσφαιριστές όπως οι Σα, Ρέαμπτσιουκ, Καμαρά, Φορτούνης, Βρουσάι, Μπρούμα και Αραμπί που έμειναν εκτός και δεν αγωνίστηκαν καθόλου θα πάρουν ξανά φανέλα βασικού, ενώ δεν αποκλείεται οι Σεμέδο, Μπουχαλάκης και Βαλμπουενά που έπαιζαν ως αλλαγή να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ειδικά ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί επιβάλλεται να παίξει. Ο Μαροκινός έχει ήδη κάνει 25 συμμετοχές (με 16 γκολ) και ετοιμάζεται να βγάλει τα “όπλα” του και κόντρα στην Αϊντχόφεν. Ωστόσο, μέχρι τότε χρειάζεται ειδική διαχείριση, όσο αυτό είναι εφικτό. Την ίδια ώρα, και ο Αχμέντ Χασάν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Στα δύο τελευταία παιχνίδια μοίρασε τρεις ασίστ και δύο γκολ δηλώνοντας “παρών” όπου χρειάστηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments