Αθλητισμός

ΑΕΚ: Αυτούς έχει βάλει στο “μάτι” η Ένωση

ΑΕΚ: Αυτούς έχει βάλει στο “μάτι” η Ένωση
ΑΕΚ: Να «ψωνίσουν» από την εγχώρια αγορά θέλουν οι «κιτρινόμαυροι».

Η ΑΕΚ μπορεί να βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, οι εμφανίσεις της όμως πολλές φορές έχουν προβληματίσει. Έτσι, οι ιθύνοντες κοιτούν πως μπορούν να ενισχύσουν το ρόστερ. Τις προηγούμενες ημέρες ακούστηκαν διάφορα ονόματα, με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για δύο περιπτώσεις Ελλήνων παικτών. Την ίδια ώρα βεβαία, υπάρχει ακόμη μια περίπτωση, για την οποία δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Livesport, “oι περιπτώσεις των Γούτα και Παρρά δεν είναι οι μοναδικές που κοιτάζει η ΑΕΚ από την εγχώρια αγορά. Με τους δύο παίκτες οι επαφές έχουν προχωρήσει πολύ, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει μία ακόμα αντίστοιχη περίπτωση που απασχολεί”. Μένει λοιπόν να δούμε ποιος είναι αυτός που γλυκοκοιτάζουν στα Σπάτα.

Τι συμβαίνει με Γούτα:

Η ΑΕΚ και η πλευρά του Γούτα, σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ, έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας τους το ερχόμενο καλοκαίρι. Άλλες πηγές κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία, κάτι που θα προκύψει απολύτως νομότυπα καθώς ο παίκτης έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο της συνεργασίας του με την ομάδα του Ατρόμητου, άρα μπορεί να διαπραγματευτεί με άλλους συλλόγους.

Ο 26χρονος υπενθυμίζεται ότι ήταν στο μπλοκάκι της Ένωσης από το καλοκαίρι του 2015, όταν από την Ξάνθη πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Με την περίπτωσή του η ΑΕΚ άρχισε να ασχολείται όταν διαπιστώθηκε ότι δεν εξελίσσεται όπως θα περίμενε η σχέση της με τον Χνιντ. Στα 26 χρόνια του, ο Γούτας κουβαλά ήδη στις πλάτες του 225 επίσημα ματς, έχοντας σκοράρει 15 φορές. Στον Ολυμπιακό δεν αγωνίστηκε ποτέ, καθώς ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε Ξάνθη και Κόρτρικ ενώ ακολούθως έπαιξε στην επίσης βελγική Σεντ Τρούιντεν και στην πολωνική Λεχ Πόζναν. Άραγε θα μετακομίσει από το Περιστέρι στα Σπάτα;

Και ο Παρράς στο κάδρο:

Μετά τον Γούτα και ο 22χρονος αριστερός μπακ του Παναιτωλικού, Αλέξανδρος Παρράς, φαίνεται πως είναι κοντά στο να φορέσει τα “κιτρινόμαυρα”. Ο νεαρός άσος δεν δέχθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2021. Γι’ αυτό και δεν υπολογίζεται για τα παιχνίδια της ομάδας του Αγρινίου παρότι προπονείται κανονικά ενώ πέρσι ήταν πολύ σημαντικός στα πλέι άουτ της Super League. Η ΑΕΚ όπως όλα δείχνουν θα τον κλείσει από τώρα και το καλοκαίρι θα αποφασίσει αν τον δώσει δανεικό σε κάποια άλλη ομάδα ή θα του δώσει μια ευκαιρία να κερδίσει τη θέση του στο ρόστερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments