Αθλητισμός

Λυκογιάννης Ολυμπιακός: Στη λίστα της ελληνικής ομάδας

Λυκογιάννης Ολυμπιακός: Στη λίστα της ελληνικής ομάδας
Λυκογιάννης Ολυμπιακός: Δεν έχει βγει από το «μπλοκάκι των ερυθρόλευκων».

Ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Λυκογιάννης, ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται ως αριστερός αμυντικός και μέσος και από το καλοκαίρι του 2019 είναι στην Ιταλία και την Κάλιαρι Κάλτσιο.

Ο Λυκογιάννης είναι «προϊόν» των ακαδημιών του Ολυμπιακού και από πολύ νωρίς έγινε βασικό μέλος στις μικρές ομάδες του συλλόγου. Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ανδρική ομάδα τον Ιούνιο του 2011, τον Αύγουστο του 2012 επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2015 και ακολούθησε το 2013 νέα ανανέωση μέχρι το 2017.

Στις 25 Ιανουαρίου του 2012, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ομάδα ανδρών του συλλόγου απέναντι στον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδας. Πέρασε ως αλλαγή στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης, που πραγματοποιήθηκε μπροστά σε 15.000 φιλάθλους. Την ίδια χρονιά, έκανε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού στο Champions League απέναντι στη γαλλική Μονπελιέ, καθώς πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή στο 80ό λεπτό.

Τέσσερις ημέρες μετά, ο Λυκογιάννης αγωνίστηκε για πρώτη φορά και στο πρωτάθλημα Ελλάδας, περνώντας ως αλλαγή στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Την περίοδο 2013 με 2014 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο στον Λεβαδειακό πραγματοποιώντας 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, ενώ το καλοκαίρι του 2014 συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του για την επόμενη περίοδο- και πάλι ως δανεικός- στον Εργοτέλη ενώ το καλοκαίρι του 2015 μετακινήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή στην Αυστρία και τη Στουρμ Γκρατς υπογράφοντας συμβόλαιο διαρκείας 2+1 ετών.

Τώρα λοιπόν, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα στο Sportime για τον Μπάμπη Λυκογιάννη, φαίνεται πως το όνομά του δεν έχει βγει από το… μπλοκάκι του Ολυμπιακού, την ώρα που- όπως όλα δείχνουν- ο Χοσέ Χολέμπας θα «κρεμάσει» πιθανότατα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο τέλος της σεζόν και οι Πειραιώτες θα χρειαστεί να ψάξουν για έναν ακόμη αριστερό μπακ.

Το όνομα του εν λόγω ποδοσφαιριστή εξάλλου, βρισκόταν εδώ και καιρό στη λίστα του Ολυμπιακού και η περίπτωσή του δεν έπαψε να απασχολεί, σύμφωνα με το Sportime. H Κάλιαρι στην οποία αγωνίζεται ο παίκτης, βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού στη Serie A κι εφόσον δεν μείνει στην κατηγορία, ενδέχεται να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του οι «ερυθρόλευκοι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments