Αθλητισμός

Σπόρτινγκ Χιχόν: Γκολ και ασίστ ο Τσούμιτς, χατ-τρικ ο Τζούρτζεβιτς

Σπόρτινγκ Χιχόν: Γκολ και ασίστ ο Τσούμιτς, χατ-τρικ ο Τζούρτζεβιτς
Σπόρτινγκ Χιχόν: «Ερυθρόλευκη» συμβολή- κατά κάποιον τρόπο- στη νίκη της συγκεκριμένης ομάδας.

Ο δανεικός από τον Ολυμπιακό Νίκολα Τσούμιτς έκανε μια σπουδαία εμφάνιση για τη Σπόρτινγκ Χιχόν στο 0-4 απέναντι στη Λογκρονιές, βάζοντας γκολ και δίνοντας ασίστ σε έναν άλλο πρώην «ερυθρόλευκο», τον Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός λοιπόν, που έχει δοθεί ως δανεικός από την ελληνική ομάδα στη Σπόρτινγκ Χιχόν, είχε γκολ και ασίστ στη νίκη της με τέσσερα γκολ (στο σύνολο του ματς). Και κατά κάποιο τρόπο, θα μπορούσε να πει κανείς ότι είχαμε «ερυθρόλευκη» συμβολή στη νίκη της Σπόρτινγκ Χιχόν επί της Λογκρονιές το βράδυ του Σαββάτου (6 Φεβρουαρίου) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Νίκολα Τσούμιτς είχε μία ασίστ στο δεύτερο γκολ της ομάδας του και στο 82ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το πρώτο γκολ του 22χρονου Σέρβου πλάγιου μέσου στο πρωτάθλημα και δεύτερο συνολικά με τη φανέλα της Χιχόν σε 21 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την άλλη, ο συμπατριώτης του, ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος είχε αγωνιστεί στους Πειραιώτες την περίοδο 2017 με 2018, πέτυχε χατ-τρικ και με αυτόν τον τρόπο ο Ούρος Τζούρτζεβιτς έφτασε τα 15 γκολ σε 24 παιχνίδια και είναι προς το παρόν πρώτος στον πίνακα των σκόρερ της κατηγορίας. Να αναφέρουμε πως από τα τέσσερα γκολ της βραδιά, τα άλλα τρία τα έβαλε ο πρώην φορ των «ερυθρόλευκων» Τζούρτζεβιτς.

Ακολουθεί βίντεο με τα highlights του αγώνα:

«Ο Νίκολα είναι ένας νέος ποδοσφαιριστής, αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο. Είναι από τους πρώτους παίκτες που έρχονται στο γήπεδο και ο τελευταίος που αποχωρεί, Είναι γρήγορος, με καλή τεχνική κατάρτιση και θεωρώ πως μπορεί να ανταποκριθεί στο επίπεδο του Ολυμπιακού εάν συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο ρυθμό», είχε αναφέρει ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας hotsport.rs, Αλεκσάνταρ Ίλιτς, στο gazzetta για τον Τσούμιτς.

«Από τη στιγμή που οι προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού είναι πολύ καλύτερες σε σχέση με τη Σερβία, εκτιμώ πως θα έχει περισσότερο χώρο για να δείξει τις δυνατότητες του εκεί. Είναι νέος ποδοσφαιριστής με το μέλλον του να διαγράφεται λαμπρό. Πραγματοποιεί μέχρι στιγμής σπουδαίες εμφανίσεις. Ο Νίκολα μπορεί να φτάσει τον Ραντζέλοβιτς εάν πάρει ευκαιρίες και αγωνίζεται».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments