Lifestyle

Μπέλα Θορν Instagram: Ποζάρει και τρελαίνει κόσμο

Μπέλα Θορν Instagram: Ποζάρει και τρελαίνει κόσμο
Μπέλα Θορν Instagram: Η πρώτη της εμφάνιση στον χώρο της υποκριτικής έγινε το 2003 και από τότε δεν έχει σταματήσει να απασχολεί.

Η Αναμπέλα Έιβερι Θορν, γεννημένη στις αρχές Οκτωβρίου του 1997, γνωστή απλά ως Μπέλα Θορν, είναι Αμερικανίδα ηθοποιός. Έγινε περισσότερο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως Σίσι Τζόουνς στη νεανική σειρά του Disney Channel «Shake It Up» αλλά και για τους ρόλους της στις κινηματογραφικές ταινίες «The DUFF» (2015), «Blended» (2014) και «Midnight Sun» (2018).

Τον Απρίλιο του 2018, ίδρυσε τη δική της δισκογραφική εταιρία με την ονομασία «FF Records» ενώ τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς, δημιούργησε τη δική της σειρά καλλυντικών, με την επωνυμία «Thorne By Bella». Γεννημένη στo Πέμπροουκ Πάινς της Φλόριντα από τους Ρεϊνάλντο και Ταμάρα Θορν, έχει τρία μεγαλύτερα αδέλφια, την Κάιλι, την Ντάνι και τον Ρέμι, που ασχολούνται επίσης με το καλλιτεχνικό χώρο. Έχει καταγωγή από την Κούβα και ρίζες από την Ιταλία, την Ιρλανδία και τη Γερμανία.

Όπως έχει δηλώσει η ίδια, μεγάλωσε σε μια πολύ φτωχή και πολύτεκνη μονογονεϊκή οικογένεια αφού ο πατέρας της σκοτώθηκε το 2007 σε δυστύχημα, γεγονός που ήταν ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική, αφού ήθελε να συμβάλει στα οικονομικά έσοδα της οικογένειας. Επίσης, έχει πει ότι στην πρώτη δημοτικού διαγνώστηκε με δυσλεξία, πράγμα που την έκανε να ακολουθήσει home schooling λόγω του bullying που δεχόταν.

Η πρώτη της εμφάνιση στον χώρο της υποκριτικής, έγινε το 2003, μέσω της ταινίας «Stuck on You» και το 2007, εντάχθηκε στο βασικό καστ της σειράς «Dirty Sexy Money», όπου ήταν ο πρώτος της σημαντικός ρόλος. Το 2008, πρωταγωνίστησε μαζί με τους Κρίστιαν Σλάτερ και Τέιλορ Λότνερ στο βραβευμένο δράμα «My Own Worst Enemy», για τον οποίο ρόλο της εκεί, κέρδισε και το βραβείο «Young Artist». Αργότερα, περιέγραψε το ρόλο της στη συγκεκριμένη σειρά ως μια πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα της.

Και τα τελευταία χρόνια δεν έχει σταματήσει να απασχολεί με τις δηλώσεις τη σεξουαλικότητά της. Η γνωστή ηθοποιός, που πριν από περίπου δύο χρόνια, ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram γυμνές φωτογραφίες της μετά από εκβιασμό ενός χάκερ πως θα τις δημοσίευε στο διαδίκτυο, αποκάλυψε πως θεωρεί ότι είναι πανσεξουαλική. Και αυτό είναι κάτι που σημαίνει ότι νιώθει ερωτική έλξη προς τα άτομα ανεξάρτητα από το φύλο ή την ταυτότητά τους.

Μιλώντας τότε στην εκπομπή «Good Morning America» η νεαρή Μπέλα Θορν ομολόγησε ότι νιώθει έλξη για «όντα» και όχι συγκεκριμένα σε άνδρες ή γυναίκες. Όπως είπε, «είμαι στην πραγματικότητα πανσεξουαλική, και δεν το ήξερα. Κάποιος μου εξήγησε λεπτομερώς τι είναι αυτό. Σου αρέσουν, δηλαδή, τα όντα. Δεν χρειάζεται να είναι κορίτσι ή αγόρι, εκείνος, εκείνη, αυτός, εκείνο. Στην ουσία σου αρέσει μια προσωπικότητα, ένα ον».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments