Αθλητισμός

Καλνιέτις Παναθηναϊκός: Σενάριο για τον Λιθουανό γκαρντ και τους «πράσινους»

Καλνιέτις Παναθηναϊκός: Σενάριο για τον Λιθουανό γκαρντ και τους «πράσινους»
Καλνιέτις Παναθηναϊκός: Οι Λιθουανοί αναφέρουν ότι ο έμπειρος γκαρντ ενδιαφέρει το «τριφύλλι».

Δημοσίευμα από τη Λιθουανία στέλνει τον Μάντας Καλνιέτις στον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος γκαρντ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Λοκομοτίβ Κουμπάν με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί στα… ραντάρ του Παναθηναϊκού, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Ντονάτας Ουρμπόνας, ο Μάντας Καλνιέτις βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού. Ο έμπειρος γκαρντ αγωνίζεται στην Λοκομοτίβ Κουμπάν και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν. Ο διεθνής γκαρντ έχει 9,9 ασίστ ανά ματς στην VTB, μαζί με 8,5 πόντους και 3,3 ριμπάουντ, ενώ στο Eurocup έχει 7,3 πόντους και 7 ασίστ μέσο όρο.

Δείτε την ανάρτηση του Ουρμπόνας

;

Ο Λιθουανός δημοσιογράφος δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το αν ο άλλοτε παίκτης των Ζαλγκίρις Κάουνας, Αρμάνι Μιλάνο και Βιλερμπάν έχει τοποθετηθεί στα «πράσινα» ραντάρ για άμεση κίνηση ή για κάτι που αφορά το μέλλον αφού οι «πράσινοι» ήδη ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τι Τζέι Μπρέι που παίζει και στον «άσο» και στο «δύο».

Εν τω μεταξύ, ο Τι Τζέι Μπρέι βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ωστόσο λογικά θα αργήσει λίγο πριν προπονηθεί με τους συμπαίκτες του, αφού υπάρχει προσωρινή διακοπή προπονήσεων λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που ταλαιπωρούν τους «πράσινους».

Την ίδια ώρα η ΕΟΚ ανακοίνωσε αλλαγές στο πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας μετά την αναβολή του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Σας ενημερώνουμε ότι, για τηλεοπτικούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο ομάδων, ο αγώνας Λαύριο-ΑΕΚ για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών της 10/02/2021 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 20.00 στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Ο ημιτελικός ανάμεσα στους νικητές των προημιτελικών αγώνων Ηρακλής-ΠΑΟΚ και Κολοσσός Ρόδου-Προμηθέας Πάτρας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00 με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

Ο προημιτελικός αγώνας Παναθηναϊκός – Περιστέρι και ο ημιτελικός ανάμεσα στους νικητές των αγώνων Παναθηναϊκός-Περιστέρι και Λαύριο-ΑΕΚ, καθώς και ο τελικός της διοργάνωσης θα ορισθούν εκ νέου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments