Lifestyle

Φαίη Σκορδά: Τα ρομαντικά γενέθλια μαζί με τον Νίκο Μουτσινά

Φαίη Σκορδά: Τα ρομαντικά γενέθλια μαζί με τον Νίκο Μουτσινά
Φαίη Σκορδά: Η παρουσιάστρια περιέγραψε το πώς ξεκίνησε η μέρα της αλλά και την επική ατάκα του γιου της στο άκουσμα ότι γίνεται 41 χρονών.

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό μεσημεράκι» ήταν σήμερα η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μίλησε για όλα στον οικοδεσπότη της εκπομπής και όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει και για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό.

Η παρουσιάστρια περιέγραψε το πώς ξεκίνησε η μέρα της αλλά και την επική ατάκα του γιου της στο άκουσμα ότι γίνεται 41 χρονών. «Καλά τα πας», της είπε με εκείνη να γελά. Μίλησε για το πώς είναι σαν μητέρα αλλά και την ιδιαίτερη φάση που διανύει λόγω της επικαιρότητας θέλοντας να επικοινωνήσει με έναν τρόπο στα παιδιά της το τι συμβαίνει σαν μάθημα ζωής. «Είμαι η μικρή Φαίη, δεν αλλάζω, συνεχίζω έτσι. Τις τελευταίες ημέρες με κοιτάνε περίεργα επειδή έχω αγχωθεί με όλα αυτά που γίνονται. Έχω την αγωνία να τους εξηγήσω κάποια πράγματα. Χρησιμοποιώ τα παραμύθια κι όχι κανονικές συζητήσεις».

Για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα, η Φαίη Σκορδά απάντησε:

«Χρειαζόταν να επιστρέψει στην εκπομπή. Έχει πάρα πολύ όρεξη. Εγώ κατάλαβα τώρα πόσο πολύ αγαπάει την τηλεόραση. Τον πήρα ένα βράδυ τηλέφωνο και του είπα “άκου να σου πω, θα έρθεις στην εκπομπή”. Δεν ήξερα ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια. Ήταν μία σκέψη μου, το συζήτησα με το κανάλι. Νομίζω και από την πλευρά του καναλιού είχε περάσει, αλλά δεν θα μου το έλεγαν ποτέ. Επειδή με αγαπούν και με εκτιμούν δεν θα έμπαιναν σε κάτι τόσο προσωπικό. Νομίζω πως θα συνεχίσει και του χρόνου».

Για την Ανθή Σαλαγκούδη και το ενδεχόμενο να τη φέρει στην εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά απάντησε:

«Νομίζω ότι την ετοιμάζει, είμαι σίγουρη. Θα έρθει μια μέρα και θα μου “Φαίη, να πάρουμε την Ανθή”. Τον έχω ικανό να τη φέρει την Ανθή».

Κάπου εκεί και σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ένα ακόμη πρόσωπο που της εκμυστηρεύτηκε τον δικό του εφιάλτη που έζησε στο πλαίσιο της ατμόσφαιρας που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μοθωναίο που της παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη για τα δικά του βιώματα η οποία θα συζητηθεί και θα συγκινήσει όπως προανήγγειλε ήδη από το πρωί στην εκπομπή της χωρίς να πει το όνομά, όμως.

«Συνάντησα στο σπίτι του, να πω το όνομα; Τον Δημήτρη Μοθωναίο»

Τις τελευταίες ημέρες μιλούσα μαζί του και καταλάβαινα ότι ήθελε να μιλήσει αλλά ήθελα να είναι σίγουρος. Τελείωσε η συνέντευξη και αργά το βράδυ του έστειλα “θέλεις να παίξει η συνέντευξη;”. Και μου λέει “αισθάνομαι πρώτη φορά χαρούμενος, σαν λυτρωμένος”». Είναι σαν να μοιράζεσαι το κακό, που δεν φταις εσύ, και το παίρνουν όλοι οι άλλοι που έχουν σιωπήσει όλα αυτά τα χρόνια και φεύγει από πάνω σου», δήλωσε.

Στη συνέχεια άλλαξαν κλίμα και συνομίλησαν για την απόφαση να επιστρέψει ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό». «Η ιδέα ήταν δική μου. Το βρίσκω πολύ αληθινό, ξεκινήσαμε μαζί πριν τόσα χρόνια ενώ είχε ο καθένας την πορεία του», επεσήμανε. Αφηγήθηκε δε και το χρονικό της πρώτης τους συνεργασίας στην πρωινή ζώνη και πώς προέκυψε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments