Αθλητισμός

Κώστας Μπακογιάννης για Βοτανικό: «Ένα μεγάλο και ουσιαστικό βήμα για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης»

Κώστας Μπακογιάννης για Βοτανικό: «Ένα μεγάλο και ουσιαστικό βήμα για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης»
Κώστας Μπακογιάννης για Βοτανικό: Ο Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στις εξελίξεις που υπάρχουν σχετικά με το γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Την απόλυτη ικανοποίησή του, μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το χρήση του νέου γηπέδου στο Βοτανικό, μετέφερε σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης. Αναλυτικά η δήλωση του δημάρχου Αθηναίων: «Σήμερα έγινε ακόμη ένα μεγάλο και ουσιαστικό βήμα για την υλοποίηση του προγράμματος της Διπλής Ανάπλασης. Της εμβληματικής αυτής παρέμβασης που δημιουργεί δύο αναπτυξιακούς υπερ-τοπικούς πόλους μέσα στην πόλη.

Ο σχεδιασμός μας προχωράει και υλοποιείται εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων. Η συμφωνία ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα την προσπάθεια προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός στόχος μας».

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Ένα ακόμα βήμα προς την υλοποίηση του πρότζεκτ στον Βοτανικό»

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, με όλες τις λεπτομέρειες της συμφωνίας για τη σύμβαση με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, αναφορικά με τη χρήση του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Βοτανικό, ακολούθησε επίσημη ανακοίνωση και από την «πράσινη» ΠΑΕ, επιβεβαιώνοντας το deal με τον Α.Ο. Η διοίκηση της ΠΑΕ εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή της για την επίτευξη συμφωνίας, υποστηρίζοντας πως μέσα από αυτήν γίνεται ένα ακόμα βήμα προς την ολοκλήρωση ενός πρότζεκτ που θα συμβάλει στη γιγάντωση του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, σχετικά με την κατασκευή σύγχρονων γηπεδικών εγκαταστάσεων στην περιοχή του Βοτανικού. Ένα έργο ζωής για τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα συμβάλλει τα μέγιστα για τη γιγάντωση του κορυφαίου και πολυνίκη ελληνικού αθλητικού συλλόγου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments