Ελλάδα

Μαξίμου για επίθεση Zeus+Dione: «Θρασύδειλοι τραμπούκοι οι δράστες»

Μαξίμου για επίθεση Zeus+Dione: «Θρασύδειλοι τραμπούκοι οι δράστες»
Μαξίμου για επίθεση Zeus+Dione: Νωρίτερα, άγνωστοι επιτέθηκαν με γκαζάκια και βενζίνη στα γραφεία της εταιρείας Zeus+Dione, την οποία έχει ιδρύσει η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Από την επίθεση, που γίνεται για δεύτερη φορά, προκλήθηκε φωτιά και υλικές ζημιές.

Με μια σκληρή ανακοίνωση καταδίκασε το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη την επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της εταιρείας Zeus+Dione, η οποία ανήκε στη σύζυγό του Μαρέβα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου:

«Θρασύδειλοι τραμπούκοι έκαναν απόψε το βράδυ, επίθεση με γκαζάκια και βενζίνη στα γραφεία της εταιρείας Zeus+Dione, την οποία έχει ιδρύσει η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Από την επίθεση, που γίνεται για δεύτερη φορά, προκλήθηκε φωτιά και υλικές ζημιές. Εκεί οδηγεί η συστηματική στοχοποίηση. Ηρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει αταλάντευτα το δρόμο της για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών με σεβασμό στο Κράτος Δικαίου».

Από την εμπρηστική επίθεση στην οδό Τάκη σημειώθηκαν μόνο μερικές μικρές ζημιές, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές. Σημειώνεται ότι η Μαρέβα Μητσοτάκη έχει αποχωρήσει από την εταιρεία, ενώ εκεί όπου σημειώθηκε η επίθεση στεγαζόταν η Zeus+Dione, αλλά έχει μεταφερθεί αλλού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments