Πολιτική

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Θα ξαναέκλεινα την Εθνική – Σπέκουλα από τον ΣΥΡΙΖΑ που έκαψε 100 ανθρώπους στο Μάτι

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Θα ξαναέκλεινα την Εθνική – Σπέκουλα από τον ΣΥΡΙΖΑ που έκαψε 100 ανθρώπους στο Μάτι
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: Μαίνεται η πολιτική σύγκρουση για τη διαχείριση της κακοκαιρίας Μήδεια, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να υπεραμύνεται τις επιλογές της κυβέρνησης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξή του τόνισε ότι θα ξαναέκλεινε την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, ενώ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγόρησε για σπέκουλα. Μάλιστα, ανέφερε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν μπορεί να μιλάει γιατί «έκαψε 100 ανθρώπους στο Μάτι».

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ανάμεσα σε άλλα, είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάλαβε τι έκανε στο Μάτι. Εμείς βάζουμε πάνω απ’ όλα την ανθρώπινη ζωή. Δεν πρόκειται να διακινδυνεύσω ποτέ ανθρώπινες ζωές. Αν με ρωτάτε αν θα ξαναέκλεινα την Εθνική Οδό, θα το ξαναέκανα. Ας αναρωτηθούν αυτοί που έκαψαν 100 ανθρώπους στο Μάτι. Κάνουν σπέκουλα! Ας ξαναδούν την πολιτική τους και κυρίως τι έκαναν στο Μάτι».

Σε σχέση με την απόφαση να κλείσει την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας παραμονές της «Μήδειας» που χτύπησε την Αττική, υπεραμύνθηκε της επιλογή του, τονίζοντας ότι αν δεν γινόταν αυτό, τότε θα υπήρχαν εκατοντάδες εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους και πολλά ατυχήματα.

Δείτε βίντεο με τη συνέντευξη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Νωρίτερα, και ο Χρήστος Ταραντίλης είχε κάνει επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, αξιοποιώντας, μάλιστα, φωτογραφία και βίντεο από το 2017.

Στη δήλωσή του ο κ. Ταραντίλης αναφέρει: «Οι πολίτες ζητούν υπεύθυνη αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν από μια πρωτοφανή κακοκαιρία κι όχι κομματικούς καυγάδες. Γι’ αυτό ακριβώς επί 3 ημέρες έχουμε αποφύγει να απαντήσουμε στις διαρκείς ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα και όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται σε διάταξη μάχης για την οργανωμένη αποκατάσταση ζημιών.

Επειδή όμως τον ακούσαμε στη Βουλή να διαμαρτύρεται για το κλείσιμο της εθνικής οδού, του επισυνάπτουμε φωτογραφία και βίντεο από πολύ μικρότερη χιονόπτωση τον Δεκέμβριο του 2017, επί διακυβέρνησής του, όταν χιλιάδες άνθρωποι έμειναν εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητα τους, όχι για λίγα λεπτά όπως είπε, αλλά επί 8 ώρες στην Αθηνών – Λαμίας. Αυτά για αποκατάσταση της αλήθειας».

Δείτε τη φωτογραφία και το βίντεο που θύμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος:

svg%3E 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments