Ελλάδα

ΔΕΔΔΗΕ: Περίπου 4.000 χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ρεύμα στην Αττική – Πώς θα πάρουν την έκπτωση από τη ΔΕΗΗ

ΔΕΔΔΗΕ: Περίπου 4.000 χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ρεύμα στην Αττική – Πώς θα πάρουν την έκπτωση από τη ΔΕΗΗ
ΔΕΔΔΗΕ: Για τέταρτη συνεχόμενη μέρα δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι παραμένουν χωρίς ρεύμα στα βόρεια προάστια.

Σύμφωνα με τη βραδινή ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, χωρίς ρεύμα παραμένουν 4.000 νοικοκυριά στην Αττική. Αυτό συμβαίνει για τέταρτη συνεχόμενη μέρα με τους κατοίκους να είναι σε απόγνωση.

Τα συνεργεία συνεχίζουν την αποκατάσταση ζημιών στη βόρεια και βορειοανατολική Αττική. Στο σκοτάδι παραμένουν σπίτια σε:

  • Εκάλη
  • Διόνυσο
  • Άγιο Στέφανο
  • Κρυονέρι
  • Άνοιξη
  • Δροσιά
  • Κάλαμο

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ θα συνεχίσουν τις εργασίες καθ΄όλη τη διάρκεια της νύχτας για την αποκατάσταση των ζημιών στο δίκτυο. Ο Διαχειριστής εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες του προς την Πολιτική Προστασία, τα συνεργεία και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την καθοριστική και πολύτιμη συνδρομή τους.

Ο ΔΕΔΔΗΕ καλεί τέλος, όλους τους πολίτες που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν άμεσα με την εταιρία προκειμένου να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης.

Η επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να γίνει:

  • τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500,
  • μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους
  • ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

Επανήλθε το ρεύμα σε Ιπποκράτειο Πολιτεία και Αφίδνες

Ο Δήμος Ωρωπού και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ωρωπού ενημερώνουν πως μετά τις 18:30 την Πέμπτη (18/2) ρευματοδοτήθηκαν οι περισσότερες περιοχές της Ιπποκρατείου Πολιτείας και των Αφιδνών.

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ με τη βοήθεια των συνεργείων του Δήμου Ωρωπού θα συνεχίσουν τις επιχειρήσεις αποκατάστασης όλο το βράδυ στις περιοχές που συνεχίζουν να έχουν προβλήματα. Επίσης, συνεργεία του Δήμου Ωρωπού με ερπυστριοφόρα της Περιφέρειας Αττικής και συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ επιχειρούν σε δύσβατα σημεία της Δροσοπηγής που έχουν γίνει καταστροφές στις υποδομές ρεύματος. Οι προσπάθειες για την αποκατάσταση των ζημιών στο Δήμο Ωρωπού συνεχίζονται.

Πώς θα πάρουν την έκπτωση 10% όσοι είχαν πρόβλημα με τη διακοπή ρεύματος

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε πώς θα πάρουν την έκπτωση στους λογαριασμούς του ρεύματος οι πληγέντες καταναλωτές. Σύμφωνα με την απόφαση, θα υπάρχει:

  • Μηδενική Χρέωση Δικτύου Διανομής τον Φεβρουάριο για όλους τους πελάτες ηλεκτρικής ενέργειας
  • Η πίστωση θα φανεί στους λογαριασμούς ανάλογα με τον κύκλο τιμολόγησης κάθε προμηθευτή

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι: «Ο ΔΕΔΔΗΕ, αναγνωρίζοντας την ταλαιπωρία χιλιάδων νοικοκυριών που επλήγησαν από την πρωτοφανή κακοκαιρία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, αποφάσισε να αφαιρέσει από τους λογαριασμούς τη Χρέωση Δικτύου Διανομής, που αντιστοιχεί στον μήνα Φεβρουάριο.

Η Χρέωση Δικτύου Διανομής θα αφαιρεθεί από όλους τους λογαριασμούς πελατών που επλήγησαν, ανεξάρτητα από τον προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο ΔΕΔΔΗΕ θα αφαιρέσει το ποσό που αναλογεί στη χρέωση αυτή από τους λογαριασμούς των συγκεκριμένων πελατών και θα το αποστείλει στους προμηθευτές. Η παραπάνω μείωση θα ενταχθεί στους λογαριασμούς που θα λάβουν οι καταναλωτές στο επόμενο διάστημα, ανάλογα με τον κύκλο τιμολόγησης του κάθε προμηθευτή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments