Πολιτική

ΝΔ: Τα έγγραφα αποκαλύπτουν τα τερατώδη ψέματα του κου Τσίπρα

ΝΔ: Τα έγγραφα αποκαλύπτουν τα τερατώδη ψέματα του κου Τσίπρα
ΝΔ: Επίθεση προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία.

Ευθεία επίθεση στον αρχηγό του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα για την χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικά κανάλια, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, σχετικά με το κλείσιμο της εθνικής οδού κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

“Από τον ποταμό ψεμάτων του κ. Τσίπρα, στη χθεσινοβραδυνή συνέντευξή του, σταχυολογούμε το πιο κραυγαλέο. «Τι ευφυής σύλληψη ήταν αυτή, πώς δεν το σκεφτήκαμε τόσα χρόνια να το κάνουμε κι εμείς; Όλες οι κυβερνήσεις μία έγνοια είχαν όλα τα χρόνια που ερχόταν ο χιονιάς, να μην αποκλειστούν άνθρωποι στα σπίτια τους και να μην κλείσουν οι βασικοί οδικοί άξονες, να κοπεί στη μέση η χώρα. Και ήρθε ο Χρυσοχοΐδης να κλείσει την Εθνική Οδό» είπε με το γνωστό καταγγελτικό ύφος.

Του επισυνάπτουμε λοιπόν την απόφαση της 8-1-2019 για προληπτικό κλείσιμο της Εθνικής Οδού, επί δικής του πρωθυπουργίας. Πιθανόν τότε να μην το είχε αντιληφθεί, όπως και πολλά άλλα. Δύο χρόνια μετά προφανώς κάποιος από τους συνεργάτες του θα του το είπε. Αλλά εκείνος επιμένει να το λέει ψευδόμενος διαρκώς και να αυτοεξευτελίζεται.

Τι είχε υποστηρίξει ο Αλέξης Τσίπρας

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε για το εν λόγω γεγονός:

«Εδώ δεν έχουμε απλά την κατάρρευση του επιτελικού κράτους. Εδώ έχουμε και την ανάδειξη μιας κυβέρνησης και κάποιων υπουργών που είχανε παρουσιαστεί ως οι άριστοι τεχνοκράτες. Και αποδεικνύεται τελικά ότι όχι δεν είναι άριστοι, αλλά είναι άχρηστοι. Υπάρχει ένα χι στη μέση. Αυτό είναι αχρηστία, με συγχωρείτε. Μόνος σου να κλείνεις το τρένο, μόνος σου να κλείνεις την εθνική οδό και να κόβεις τη χώρα στα δυο;», αναρωτήθηκε. 

«Και βεβαίως να μην αναφερθώ και στο γεγονός ότι όσο θυμάμαι εγώ κακοκαιρία στην Αττική, και έχουμε περάσει πολλές φορές κακοκαιρία στην Αττική, τέτοιο πράγμα να σταματήσει το ρεύμα, να κλείσει το ρεύμα για τόσες πολλές χιλιάδες νοικοκυριά, ακόμα και την ώρα που μιλάμε, είναι μεσημέρι της Παρασκευής, το χιόνι ξεκίνησε να πέφτει το βράδυ της Κυριακής και έχουν κλείσει από τη Δευτέρα το βράδυ, την Τρίτη τα ξημερώματα το ρεύμα και είναι Παρασκευή και από ό,τι πληροφορούμαι είναι περίπου 5.000 νοικοκυριά που δεν έχουνε ρεύμα», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments