Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Λαμία: 4-0

ΠΑΟΚ Λαμία: 4-0
ΠΑΟΚ Λαμία: Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν συνάντησε σοβαρή αντίσταση από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα της Λαμίας με 4-0, σημειώνοντας μια εύκολη νίκη απέναντι στην ελλιπέστατη αντίπαλη ομάδα και κάνοντας σταθερό βήμα για την εδραίωσή του στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν συνάντησε σοβαρή αντίσταση από την ομάδα της Φθιώτιδας και με ωραία γκολ διεύρυνε στην επανάληψη τη νίκη του.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με διάθεση στον αγώνα και με την παρουσία του νεαποκτηθέντος Ραχμάν Μπάμπα στο αριστερό άκρο της άμυνας, έδειξε ένα σχήμα ορθολογικό και αρκούντως επιθετικό. Ο Γκανέζος, δανεικός από την Τσέλσι, στην πρεμιέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με το ωραίο γκολ που σημείωσε στο 18ο λεπτό μετά από ασίστ του Χρήστου Τζόλη.

Με το 1-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τα τέρματά του στο 48ο λεπτό με τον Χρήστο Τζόλη, από ασίστ του Ζίβκοβιτς και ωραίο «ζυγισμένο» δεξί σουτ, ενώ στο 51ο λεπτό ο Αμρ Ουάρντα πέτυχε το 3-0 με κοντινό πλασέ. Επίσης, στο 66ο λεπτό, η ωραία ασίστ του Σφιντέρσκι βρήκε με βολίδα τα δίχτυα της Λαμίας για το 4-0, που ήταν το 4ο τέρμα του από την τέταρτη ασίστ του Πολωνού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχα ως εξής:

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Ζ. Ζίβκοβιτς, Μπάμπα, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ροντρίγκο (73ο λεπτό Λύρατζης), Τσιγγάρας, Σβαμπ (73ο λεπτό Νινούα), Ουάρντα (62ο λεπτό Καγκάβα), Τζόλης (55ο λεπτό Λάμπρου), Α. Ζίβκοβιτς, Κρμέντσικ (61ο λεπτό Σφιντέρσκι).

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κατσίκας, Τζέιμς (52ο λεπτό Σαραμαντάς), Βύντρα, Βλάχος, Ασίγκμπα, Μπιάρνασον, Μπουλούλης (59ο λεπτό Παλαβαντισβίλι), Προβυδάκης, Πίτι (74ο λεπτό Νικολόπουλος), Γκαζαριάν (74ο λεπτό Χατζηστραβός), Μπα (46ο λεπτό Βλαχομήτρος).

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Super League:

Λίγες ημέρες πριν τον επαναληπτικό με την Αϊντχόφεν για τους «32» του Europa League, ο Ολυμπιακός παίζει με τον Άρη στον Πειραιά, στο σημαντικότερο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Super League. Με το μυαλό στην PSV αντιμετωπίζει τους «κίτρινους» ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά το 4-2 του πρώτου αγώνα, είναι μια ανάσα από την πρόκριση τους «16» του Europa League εις βάρος των Ολλανδών. Το +14 από τις ομάδες που ακολουθούν και το εξαιρετικό φέτος σύνολο του Άκη Μάντζιου, καθιστούν αμφίρροπη την αναμέτρηση στο Φάληρο.

Από την άλλη, η ΑΕΚ των πολλών απουσιών φιλοξένησε τον φορμαρισμένο Αστέρα Τρίπολης, ένα ζευγάρι που θα τεθεί αντιμέτωπο ακόμη δύο φορές στη διάρκεια των Play Off. Εντός έδρας υποχρέωση και για τον ΠΑΟΚ που περίμενε στην Τούμπα την ανεβασμένη Λαμία, με τις δύο ομάδες να έχουν κλεισμένο και νέο ραντεβού για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου.

Η αυλαία της 23ης αγωνιστικής πέφτει στο Αγρίνιο, εκεί όπου την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΣ (2-1) για το Κύπελλο. Αντίπαλός του αυτή τη φορά ο Παναιτωλικός του Τραϊανού Δέλλα που χρειάζεται θετικό αποτέλεσμα έχοντας πέσει πια στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου

  • 17:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – ΑΕΛ (NS1) (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης (NS2) (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

  • 15:00 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Απόλλων Σμύρνης (NS3) ολοκληρώθηκε)
  • 15:00 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Λαμία (NS1) ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ (NS2)
  • 19:30 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Άρης (NS1)

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου

  • 19:30 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός (NS1)
svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments