Αθλητισμός

Ρεάλ Μαδρίτης: Ένα βήμα πιο κοντά στην κορυφή

Ρεάλ Μαδρίτης: Ένα βήμα πιο κοντά στην κορυφή
Ρεάλ Μαδρίτης: Ήρθε ένα βήμα πιο κοντά στην κορυφή μετά το στραβοπάτημα της Ατλέτικο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το «δώρο» που της έκανε η έτερη ομάδα της Μαδρίτης και περνώντας με 1-0 από την έδρα της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, πλησίασε κι άλλο την κορυφή της βαθμολογίας στη «La Liga».

Οι απουσίες δεν εμπόδισαν την Ρεάλ Μαδρίτης να πετύχει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της, με 1-0 επί της Βαγιαδολίδ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για την ομάδατου Ζινεντίν Ζιντάν πέτυχε ο Κασεμίρο με κεφαλιά στο 65’, έπειτα από φάουλ του Κρόος.

Δύο εβδομάδες πριν το μεγάλο ντέρμπι με την Ατλέτικο, οι «μερένγκες» εκμεταλλεύτξκαν στο έπακρο το «δώρο» της Ατλετικο Μαδρίτης η οποία νωρίτερα το Σάββατο (20/02) ηττήθηκε με 2-0 από τη Λεβάντε. Με το «τρίποντο» στο «Χοσέ Θορίγια» μείωσαν στο -3 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο, έχοντας, όμως, ένα ματς περισσότερο, φτάνοντας στου 49 βαθμούς.

Βαγιαδολίδ: Μασίπ, Μπρούνο Γκονζάλες, Λουίς Πέρεθ, Χοακίν, Νάτσο, Μέσα (73’ Κόντρο), Αλκαράθ (83’ Πλάνο), Κίκε (83’ Φέντε Σαν Εμετέριο), Ορεγιάνα, Γκουαρντιόλα (73’ Βάισμαν), Γιάνκο (61’ Ζότα)

Ρεάλ: Κουρτουά, Λούκας Βάσκεθ, Μεντί, Νάτσο, Βαράν, Κασεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ασένσιο (66’ Ντούρο), Βινίσιους (66’ Αρίμπας), Μαριάνο Ντίας (66’ Ίσκο).

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

Παρασκευή (19/2)

Μπέτις-Χετάφε 1-0 (84′ Ιγκλέσιας πέν.)

Σάββατο (20/2)

Έλτσε-Έιμπαρ 1-0 (33′ Κάλβο)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Λεβάντε 0-2 (30′ αυτ. Ερμόσο, 90+5′ Ντε Φρούτος)

Βαλένθια-Θέλτα 2-0 (90+4′ Βαγιέχο, 90+8′ Γκαμεϊρό)

Βαγιαδολίδ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-1 (65′ Κασεμίρο)

Κυριακή (21/2)

Μπαρτσελόνα-Κάντιθ (15:00)

Ρεάλ Σοσιεδάδ-Αλαβές (17:15)

Ουέσκα-Γρανάδα (19:30)

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Βιγιαρεάλ (22:00)

Δευτέρα (22/2)

Οσασούνα-Σεβίλλη (22:00)

Σε αναζήτηση χορηγών η ομάδα

Όπως όλες οι ομάδες έτσι και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει χτυπηθεί οικονομικά από τον κορωνοϊό, ιδιαίτερα με την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες και προσπαθεί να βρει μια νέα πηγή εσόδων, έτσι ώστε να δει ανάκαμψη στα ταμεία της.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η «Βασίλισσα» φέρεται να είναι σε συζητήσεις με τον αραβικό όμιλο Qiddiya, το οποίο κατέχει το μεγαλύτερο και πιο θεαματικό πάρκο στην Σαουδική Αραβία. Αναφέρεται πως στις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχει ειπωθεί περίπτωση συμφωνίας για συμβόλαιο συνεργασίας 10 χρόνων, με τις απολαβές να αγγίζουν τα 150 εκατομμύρια ευρώ. Οι «μερένχες» θέλουν να καλύψουν ένα κενό των 300 εκατομμυρίων ευρώ και οι χορηγίες έχουν γίνει η κύρια πηγή εσόδων τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments