Αθλητισμός

Βρουσάι Ολυμπιακός: Φόβοι για ρήξη χιαστού – Τι θα γίνει

Βρουσάι Ολυμπιακός: Φόβοι για ρήξη χιαστού – Τι θα γίνει
Βρουσάι Ολυμπιακός: Αν επιβεβαιωθεί θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση και να μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες.

Έντονη είναι η ανησυχία στους Πειραιώτες, οι οποίοι αποχώρησαν από το ματς της Κυριακής με τον Άρη (1-1), έχοντας “χάσει” δύο πολύτιμους παίκτες τους. Ενώ όλοι μετρούν αντίστροφα για τη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν, για τους «32» του Europa League, στο τεχνικό και ιατρικό τιμ έχει σημάνει συναγερμός για τους Μάριο Βρουσάι και Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στον «αέρα» του «bwinΣΠΟΡ FM 94,6», επικρατεί έντονη ανησυχία για τον τραυματισμό του πρώτου. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε ότι υπάρχει φόβος, ο νεαρός άσος να έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού. Σε μια τέτοια περίπτωση θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση και να μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες. Το αισιόδοξο «σενάριο» -χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων- είναι να έχει υποστεί ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου, κάτι που σημαίνει ότι ο παίκτης δεν θα κάνει τελικά χειρουργείο και θα μείνει απλά στον πάγκο για κάποιες εβδομάδες.

Έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 25′ του αγώνα με τον Άρη στο Φάληρο:

Ο εξτρέμ θυμίζουμε ότι χτύπησε στο γόνατο σε μια φάση με τον Σούντγκρεν, με το ριπλέι της NOVA να δείχνει πως «κόλλησε» το πόδι του στο έδαφος. Ο Βρουσάι αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο και πήγε άμεσα για ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που υπέστη.

Τραυματίας και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος:

Στο ματς, μετά τον Βρουσάι και ο Παπασταθόπουλος έφυγε εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Έλληνας αμυντικός χτύπησε και έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον Πέδρο Μαρτίνς.Συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο έμπειρος παίκτης προσπάθησε να διώξει την μπάλα που κατευθυνόταν στα δίχτυα της ομάδας του. Την ίδια στιγμή, όμως, ο Σεμέδο επιχειρούσε ψαλιδάκι χωρίς να δει τον συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα να τον πετύχει στο πρόσωπο.Ο Παπασταθόπουλος έχασε για λίγο τις αισθήσεις του, μάτωσε και στη συνέχεια βγήκε εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Κατά τ’ άλλα, ο Άρης υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη βαθμολογική του απώλεια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στη φετινή Super League. Χάρη σε πέναλτι του Μήτρογλου στο 83ο λεπτό, οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης απέσπασαν ισοπαλία 1-1 από τους πρωταθλητές, που είχαν προηγηθεί στο 40ο λεπτό με τον Φορτούνη. Έτσι, οι Πειραιώτες έμειναν για πρώτη φορά φέτος χωρίς νίκη σε δύο συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος (είχε προηγηθεί η ήττα από τον Παναθηναϊκό).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments