Διεθνή

Champions League: Νίκες για Σίτι και Ρεάλ απέναντι σε Γκλάντμπαχ και Αταλάντα

Champions League: Νίκες για Σίτι και Ρεάλ απέναντι σε Γκλάντμπαχ και Αταλάντα
Champions League: Οι «πολίτες» έφυγαν νικητές από την ουδέτερη Βουδαπέστη, ενώ στο άλλο ματς η Ρεάλ «μίλησε» στο τέλος.

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 2-0 την Γκλάντμπαχ στην ουδέτερη Βουδαπέστη και είναι με το ένα πόδι στους «8» του Champions League, ενώ στο άλλο ματς της βραδιάς η Ρεάλ Μαδρίτης έφυγε με το «διπλό» από την Ιταλία απέναντι στην Αταλάντα, αποκτώντας και αυτή ισχυρό προβάδισμα. Να σημειώσουμε ότι η ιταλική ομάδα έπαιζε με 10 παίκτες από το 17′ λόγω αποβολής του Ρέμο Φρόιλερ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Γκλάντμπαχ – Μάντσεστερ Σίτι: 0-2

Η αγγλική ομάδα πήρε μία δίκαιη νίκη απέναντι στους Γερμανούς. Ήταν ανώτερη κατά τη διάρκεια του αγώνα και πλέον έχει σημαντικό προβάδισμα για τη ρεβάνς στις 16 Μαρτίου. Τα γκολ της αγγλικής ομάδας σημείωσαν ο Μπερνάρντο Σίλβα στο 29′ και ο Γκαμπριέλ Ζέσους στο 65′, που συνηθίζει να σκοράρει στους «16».

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα «έπιασε» τον Ζοσέ Μουρίνιο στις 81 νίκες στο Champions League. Έχει μπροστά του Αρσέν Βενγκέρ, Κάρλο Αντσελότι και Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Δείτε τα γκολ:

Οι συνθέσεις:

Γκλάντμπαχ: Ζόμερ, Γκίντερ, Ζακάρια, Ελβέντι, Μπενσεμπαΐνι, Χόφμαν (Βολφ 87′), Κράμερ, Νόιχαους, Λάινερ (Λαζάρο 63′), Στιντλ (Έμπολο 74′), Πλεά (Τουράμ 63′)

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο, Γκιουντογκάν, Ρόδρι, Φόντεν (Τόρες 80′), Στέρλινγκ (Μαχρέζ 69′), Ζεσούς (Αγουέρο 80′), Σίλβα

Αταλάντα – Ρεάλ Μαδρίτης: 0-1

Η Ρεάλ κατάφερε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα που είχε αφού αγωνιζόταν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Φρόιλερ και τελικά πήρε τη νίκη με σουτ του Φερλάν Μεντί στο 86′. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν είχε πολλές απουσίες, αλλά τελικά κατάφερε να φύγει με το «διπλό», έστω κι αν δεν «καθάρισε» από απόψε την πρόκριση.

Οι συνθέσεις:

Αταλάντα: Γκολίνι, Τολόι, Ρομέρο, Ντζιμσίτι, Μαέλε (Παλομίνο 85′), Ντε Ρουν, Φράουλερ, Γκοσένς, Πεσίνα, Ζαπάτα (Πάσαλιτς 30′), Μουριέλ (Ίλιτσιτς 56′, Μαλινόβσκι 86′).

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Λούσκας Βάσκεζ, Βαράν, Νάτσο, Μεντί, Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς, Ασένσιο (Αρίμπας 76′), Ίσκο (Ντούρο 76′), Βινίσιους (Ντίας 57′).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments