Lifestyle

Survivor spoiler 24/2: Εντάσεις και ένας τραυματισμός στο αποψινό επεισόδιο

Survivor spoiler 24/2: Εντάσεις και ένας τραυματισμός στο αποψινό επεισόδιο
Survivor spoiler 24/2: Επεισόδιο με αρκετές εντάσεις θα είναι το σημερινό, αλλά όλα θα μπουν σε δεύτερη μοίρα μετά τον τραυματισμό μιας παίκτριας.

Το φετινό Survivor είναι το παιχνίδι των μεγάλων ανατροπών, αλλά και των εντάσεων. Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε και τις δυο ομάδες να είναι διχασμένες και να χρειάζονται μια σπίθα για να πάρουν φωτιά. Βέβαια όπως είναι λογική τα φώτα στρέφονται στην κόκκινη ομάδα που έχασε και τα δυο παιχνίδια ασυλίας και θα πρέπει να αποχωριστεί έναν παίκτη. Το σίγουρο είναι ότι θα αποχωρήσει μια γυναίκα καθώς υποψήφιες είναι η Ανθή, η Σοφία και η Μαριάνθη.

Στο πλευρό αυτών των γυναικών ήταν και ο Κώστας κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό της ομάδας. Μάλιστα ο Τριαντάφυλλος έδειξε ξεκάθαρα την αντίθεση του με την στάση του συμπαίκτη του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν ο Κώστας και ο Τριαντάφυλλος είχαν ταύτιση απόψεων σε πολλά θέματα. Ωστόσο στο πρόσφατο τρέιλερ βλέπουμε μια στροφή του ζαχαροπλάστη, ενδεχομένως γιατί πιστεύει ότι η συμμαχία με τον γυναικείο πυρήνα μπορεί να του στοιχίσει στο μέλλον.

Τραυματισμός για την Ελευθερία Ελευθερίου

Τον τελευταίο καιρό η Ελευθερία Ελευθερίου περνάει δύσκολες στιγμές στην παραλία της. Οι εντάσεις με τους συμπαίκτες της είναι καθημερινές κάτι που έχει επηρεάσει άμεσα την ψυχολογία της. Σήμερα οι ομάδες θα αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης. Όλοι οι παίκτες θα τα δώσουν όλα καθώς θέλουν να έχουν την ευκαιρία να λάβουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αυτό τους κάνει να προσπαθούν υπερβολικά και κάποιες φορές έχουν αντίθετα αποτελέσματα. Μάλιστα στο βίντεο που δημοσιεύθηκε βλέπουμε ότι η Ελευθερία Ελευθερίου θα αντιμετωπίσει πρόβλημα τραυματισμού. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πόσο σοβαρός είναι αυτός και αν είναι ικανός να της στερήσει τη συμμετοχή της στο υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Δεν έπαιξε η Ανθή ενώ δεν είχε πρόβλημα

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια των Κόκκινων που είναι και υποψήφια προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα πήρε την απόφαση να μην διαγωνιστεί. Ωστόσο, όπως πρόδωσε τόσο η ίδια όσο και ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός είχε λάβει το «πράσινο φως» από τον γιατρό.

«Ο γιατρός λέει ότι μπορώ να παίξω αλλά, επειδή εγώ δεν αισθάνομαι παρόλα αυτά καλά, αυτοβούλως θα πάρω την πρωτοβουλία και δεν θα παίξω. Δεν αισθάνομαι γενικά καλά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ανθή Σαλαγκούδη. Η απόφαση αυτή, μάλιστα, έφερε ένα πέναλτι στην ομάδα της ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος δε δίστασε να την «καρφώσει» πριν το αγώνισμα. «Της έχουν πει οι φίλες της να μην παίζει» τόνισε.

Σαρωτικό και πάλι στην τηλεθέαση το Survivor

Όλο και υψηλότερα νούμερα “χτυπάει” το Survivor στην τηλεθέαση. Χθες, Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, στο τέταρτο 01:00 – 01:15, στο δυναμικό κοινό, εκτοξεύτηκε στο 54,6%. Στο σύνολο της χρονικής διάρκειας των προγραμμάτων, το Survivor παρέμεινε στην κορυφή με μέσο όρο 33% στο γενικό σύνολο και 36,9% στο δυναμικό κοινό. Όσον αφορά το διάστημα 22:15 – 23:45 που τα προγράμματα βρέθηκαν απέναντι, οι Άγριες Μέλισσες κράτησαν την πρωτιά τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments