Αθλητισμός

Κώστας Κετσετζόγλου: «Πρόσωπο που δεν έχει γραφεί ο αντικαταστάτης του Λυσάνδρου»

Κώστας Κετσετζόγλου: «Πρόσωπο που δεν έχει γραφεί ο αντικαταστάτης του Λυσάνδρου»
Κώστας Κετσετζόγλου: Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ αποκάλυψε ότι το όνομα του ανθρώπου που θα αντικαταστήσει τον Μηνά Λυσάνδρου δεν έχει διαρρεύσει στον Τύπο.

Μετά τη νέα κακή σεζόν που έκανε η ΑΕΚ είναι λογικό να υπάρξουν πολλές αλλαγές. Η αρχή έγινε όταν απομακρύνθηκαν από τις θέσεις του οι Μάσιμο Καρέρα και Ίλια Ίβιτς που αντικαταστάθηκαν από τους Μανόλο Χιμένεθ και Παναγιώτη Κονέ αντίστοιχα. Ωστόσο οι αλλαγές στους “κιτρινόμαυρους” δεν μένουν στα πρόσωπα του αγωνιστικού τμήματος και στους ποδοσφαιριστές. Η πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν να υπάρχουν αλλαγές και σε επίπεδο στελεχών.

Βέβαια όταν πάρθηκαν αυτές οι αποφάσεις δεν είχε γίνει γνωστό ότι υπάρχει θέμα με τον Μηνά Λυσάνδρου. Ο γνωστός παράγωντας αποτελεί επί σειρά ετών σημαντικό στέλεχος της ΠΑΕ. Μάλιστα οι νομικές γνώσεις του βοήθησαν αρκετά την ΑΕΚ σε μια περίοδο που οι δικαστικές αίθουσες είχαν γίνει δεύτερος αγωνιστικός χώρος για τις ομάδες της Super League. Ωστόσο όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι και ο κύκλος του Λυσάνδρου στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε.

Ο υποψήφιος για αντι-Λυσάνδρου

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Μηνάς Λυσάνδρου σκοπεύει να παραιτηθεί από τη θέση του. Τα ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκαν και ο γνωστός παράγοντας είχε συνάντηση με το αφεντικό της ομάδας για να μπει ένα τέλος στην υπόθεση. Ο Μηνάς Λυσάνδρου επέμεινε στη πρόθεση του να παραιτηθεί και τελικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε αποδεκτή την παραίτησή του. Από τότε ξεκίνησε μια φημολογία για το ποιος θα αναλάβει τη θέση του στην ΠΑΕ.

Είναι σίγουρο ότι ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου, θα αναλάβει περισσότερες πρωτοβουλίες το επόμενο διάστημα. Παράλληλα ήδη γράφτηκαν κάποια ονόματα που ήδη βρίσκονται στην ΠΑΕ και θα μπορούσαν να αναλάβουν νέες αρμοδιότητες. Ωστόσο σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστα Κετσετζόγλου, υπάρχει άλλος ένας υποψήφιος.

Ο δημοσιογράφος μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 εξέφρασε την εκτίμησή του τι το όνομα του ατόμου που θα επιλεγεί να αναλάβει τα καθήκοντα που έχει ο Μηνάς Λυσάνδρου στην ΑΕΚ δεν έχει γραφεί ακόμη από τον Τύπο. Ο ρεπόρτερ της Ένωσης αναφέρθηκε και στο θέμα της προεδρίας του Θοδωρή Ζαγοράκη στη ΕΠΟ υπογραμμίζοντας πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε και άλλη συνάντηση με τον παλαίμαχο άσο για το φλέγον ζήτημα των αρχαιρεσιών της ομοσπονδίας, εκτιμώντας ότι η ΑΕΚ δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για τον Ζαγοράκη στην εκλογή του εάν τελικά εκείνος το αποφασίσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments