Αθλητισμός

Βαθμολογία UEFA: Στην 20η θέση έπεσε η Ελλάδα

Βαθμολογία UEFA: Στην 20η θέση έπεσε η Ελλάδα
Βαθμολογία UEFA: Μέχρι πριν από μερικές ημέρες, ήταν στη 18η θέση αλλά μετά τα νέα ματς, αυτό άλλαξε.

Μπορεί η Αϊντχόφεν να «κάρφωσε» δύο γκολ στα δίχτυα του Ολυμπιακού, αλλά το γκολ του Χασάν στο 88ο λεπτό που είχε μπει αλλαγή εννιά λεπτά νωρίτερα, αποδείχθηκε «χρυσό» για την ελληνική ομάδα καθώς πήρε τεράστια πρόκριση για τους «16» του Europa League, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, παρά την ήττα του από την Αϊντχόφεν.

Από την άλλη, τα… νέα για την Ελλάδα ήταν άσχημα γιατί η Γιανγκ Μπόις νίκησε με αποτέλεσμα να προκριθεί με διπλό στη Γερμανία, η Ελβετία αύξησε τη διαφορά μας, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκανε δεύτερη νίκη επί της Κρασνοντάρ, η Κροατία μας πέρασε και η Σλάβια έκανε διπλό μέσα στην Αγγλία κόντρα στη Λέστερ για να προκριθεί επίσης, με τους Τσέχους να μας πιάνουν.

Έτσι, παρά την πρόκριση του Ολυμπιακού, από τη 18η θέση πέσαμε στην 20η θέση και για να ελπίζουμε σε άνοδο θα πρέπει ο Ολυμπιακός να συνεχίσει την καλή του πορεία και να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης, αν και σημαντική είναι και η κλήρωση η οποία θα παίξει τον δικό της ρόλο.

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της UEFA μετά το βράδυ της Πέμπτης;

  • 15η η Κύπρος με 27.750 (0/4)
  • 16η η Σερβία με 26.750 (0/4)
  • 17η η Ελβετία με 26.225 (1/4)
  • 18η η Κροατία με 25.675 (1/5)
  • 19η η Τσεχία με 25.600 (1/5)
  • 20η η Ελλάδα με 25.600 (1/5)

Ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού μετά τη θρυλική πρόκριση;

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε, έστω και με… χιτσκοκικό τρόπο, το «εισιτήριό» του για τους «16» του Europa League, με το γκολ του Χασάν στο 88ο λεπτό του αγώνα με την Αϊντχόφεν που μείωσε στο τελικό 2-1 και θα βρίσκεται στην κλήρωση της Παρασκευής (26 Φεβρουαρίου στις 14:00), που θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά της UEFA στη Νιόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απέναντί τους ομάδες «μεγαθήρια» όπως η Μίλαν, η Ρόμα, ο Άγιαξ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τότεναμ και η Άρσεναλ, αλλά κι αντιπάλους βατούς, δεδομένου ότι αποκλείστηκαν πολλά «μεγάλα» ονόματα, όπως η Νάπολι, η Μπενφίκα, η Λεβερκούζεν, η Λέστερ και η Μπριζ. Και εδώ μπορείτε να δείτε τις 16 ομάδες που μπορεί να βρεθούν απέναντι από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments